Gamester - counter strike portal


Voláme jinak než z okna

09 Dub 2012

   Určitě se vám někdy stalo, že jste se někdy dostali do oblasti, ze které jste se potřebovali s někým narychlo dorozumět. Všechny posly vám zabil Leonidas u Thermopyl, poštovní holubi vám uletěli a pošťáka zadávil sousedovic Alík. Co teď? Pokud jste v koncích, čtěte dále!

   Vždyť je to přeci tak jednoduché! Stačí mít s sebou svůj supr-dupr nadupaný Androjd foun. Ten, kdo ho nemá, by si ho měl hned pořídit a zahodit tak předpotopní Nokie, LG, Samsungy a nebo nedejbože ajFouny. A pochopitelně zničit nejbližší telefonní budku. Jen ať se pan Bell v hrobě obrací!
 

   Takže postup je následující. Svůj telefon s Androidem máme standardně zamknutý. Pokud ne, zamkneme ho, jinak tento návod nebude fungovat! Běžně se to dělá vypínacím čuplíkem nebo prudkou ranou o zem. Máme? Výborně. Nyní je potřeba zmáčknout tlačítko pro odemknutí. Většinou je shodné s tlačítkem vypínacím/zapínacím. Obrazovka se nám odemkne a vidíme svůj úvodní obrázek s pár čudlíky, na které můžeme chytnout. Nebojte se to zkusit, telefon vás nekousne.
 

   Takže chytneme našim hbitým prstíkem na ikonu telefonu. Otevře se nám nabídka, ve které můžeme zadat telefonní číslo člověka, se kterým chceme navázat kontakt. Rozhodně jednodušší, než co si musel protrpět chudák E.T. Ale kdo by si pamatoval všechny ty devítimístné cypoviny, jsme přeci rádi, že si zapamatujeme vlastní jméno. Od toho máme nabouchaný smartfoun, aby si to pamatoval za nás. Takže ťupneme prstem na třetí ikonu nahoře a přesuneme se do seznamu kontaktů. Jak prosté. Následně jemným tahem posuneme seznam až na kýžené jméno člověka, se kterým chceme klábosit a pak už zbývá jen "kliknout" na ikonu zeleného sluchátka vedle jeho jména. Voila! Voláme!
 

Úvodní obrazovka telefonu Číselník pro volbu čísla


Seznam nějakých individuí Pozice volaného ultracypa

A je to!

 

   Tááák. Dnes jsme se naučili, jak učinit náš první hlasový hovor. Dle mého názoru je to naprostá bomba. Toho otravného člověka na druhém konci "drátu" nemusíme ani vidět, můžeme mu třeba vynadat a když nás přestane jeho přitroublé pindání bavit, tak se ho jednoduše stisknutím ikonky "Ukončit" zbavíme. Paráda. No a příště se naučíme, jak napsat krátkou textovou zprávu. A to už opravdu můžeme všechny naše přeživší poštovní holuby hodit na pekáč a dát si je třeba na smetaně. Takže zatím čus a stay tuned!

  |   Tags:   |   Autor: Bajt

Obrázek uživatele _BIO_

bajte tak ty říkáš o článku který je aspoň maličko užitečný před tebou že by to zvládl žák devatý třídy a sám nás tady učíš volat s mobilu ? celkem tragický ... u mě máš palec dole ..


Obrázek uživatele Bajt

Až zestárneš, tak pochopíš slova jako parodie, ironie, sarkasmus a výsměch. ;)


Obrázek uživatele Frami

"Pozice volaného ultracypa" bože ty si chuj :D :D :D pobavilo


Obrázek uživatele karotka15

neviem comu sa tu vysmievas, ja mam len 18 rokov teba tipujem na nejakeho dedka ktory sa velmi nudi lebo nikoho nema a tak uraza mladsich. a wifi hotspot nevedia urobit vsetci, volat ano


Obrázek uživatele Bajt

"Jen" 18 let? Nevím, jestli to nějak omlouvá. Patnáctiletý člověk dokáže napsat lepší článek. Mě je 22 kupříkladu. To, že nikoho nemám, neberu jako argument. S přítelkyní se tady tomu smějeme společně. :)

Wifi hotspot možná neumí udělat každej, ale ten kdo to neumí, tak ten to asi ani nevyužije. Protože neví o co jde. Kdyby totiž věděl o co jde, tak by tuhle funkci asi někdy už potřeboval a něco si o ní zjistil. A ne každej má telefon s Androidem. Tahle věc se dá udělat pod spoustou jiných operačních systémů. Takže ten tvůj kratičký rádoby vtipný soupis je velmi úzce zaměřený. Tečka.


Obrázek uživatele karotka15

ked myslis...


Obrázek uživatele Bajt

Možná jsem to opravdu přehnal, taky jsem ti mohl napsat soukromou zprávu s tím, co jsi udělal špatně a co by bylo lepší pro příště změnit. Rozhodně tě nechci odrazovat od toho, abys psal další články. Prostě jsi to jen mohl někomu zkušenému (duška, Lebaux, konysua) prvně ukázat, než to vydáš jako článek na úvodní stránku Gamesteru. Kdybys to pojal obecně, vysvětlil, co vlastně hotspot je, nastínil možnosti sdílení připojení k internetu na jiných systémech operačních telefonů a WifiHotspot u Androidu uvedl jako jeden z možných příkladů a samozřejmě článek napsal čtivým a zajímavým stylem, tak bych neřekl ani půl slova a naopak tě pochválil za skvěle odvedenou práci hodnou redaktora novinek herního portálu. :)


Obrázek uživatele stipec

Nějak si nemyslím, že je tu potřeba se někomu veřejně vysmívat a zvlášť pokud něco dělal z vlastní iniciativy. Bajtíku, chápu že pro tebe je to sice stará známá věc, ale nemůžeš to brát tak, že na Gstru jsou všichni technicky gramotní.


Obrázek uživatele Bajt

"nemůžeš to brát tak, že na Gstru jsou všichni technicky gramotní" - však právě, proto tenhle článek. :D Ne, prostě mě ten článek od něj fakt pobouřil, vždyť to bych sem mohl klidně napsat článek jak se jít správně vysrat. Přece když si telefon kupuju, tak vím, co umí. A pokud ne, tak si to vygooglím a když už to vím, tak jak to spustit je popsané v manuálu. Ufff...


Obrázek uživatele Majaaczek

Kvalitní článeček :D Pobavil :D Tuhle sérii se nehodí přerušovat. Už se těším na druhý díl :)


Obrázek uživatele Sframa

jine kafe xD gj, see y ;)


Obrázek uživatele Sframa

lol to melo byt pro bjt xD


Obrázek uživatele ghost3r

heh, dobrej článek :D

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
fy_snow
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_newyears_2k7
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
awp_space
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 0 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.