Gamester - counter strike portal


největší filmová zvěrstva roku 2012, část 3. z 31

09 Bře 2013

 Někdy je třeba vidět tu obrovskou propast mezi nejlepšími a nejhoršími filmy roku. Quentin Tarantino, Peter Jackson, Christopher Nolan ani Steven Spielberg nedokážou naplnit filmy celou sezónu náruživého diváka. Ani ti nejvíce žádaní herci hollywoodu jako je Leonardo DiCaprio (který dává na pár let hereckou kariéru k ledu), Robert Downey Jr. nebo Christoph Waltz nemají tolik vytrvalosti jako maratonec Nicolas Cage. A právě proto je tu Uwe Boll a jeho bratrstvo, aby se postaralo o všechen ten nevyplněný čas tím nejhorším z nejhoršího. Za vše můžou studia a jejich vkládání nadějí buď do průměrných až katastrofálních režisérů nebo do úplných nováčků, kteří mají za sebou přinejlepším videofilm, hraťas nebo spolupráci na seriálu. U nováčků se dá pochopit neúspěch, když začínají s nulou a pak jim studio nasype 50 mega a starej se. Aspektů jak poznat propadák je hned několik: režisér (Uwe Boll, Zdeněk Troška), námět (Abraham Lincoln: Lovec upírů) a následný scénář, další pokračování (Residen evil) a trailer, který bývá často největším lákadlem do kina.

Aby bylo jasno, všechny snímky, které budu hodnotit a odsuzovat, jsem neviděl za účel je hned poslat k úplnému dnu, ale právě naopak. Většina podlehla lidské zvědavosti, zda-li je to opravdu tak špatné jak se šušká, protože "trailer vypadá fakt mňamózně" a u zbytku jsem jen pokračoval v tradici předešlých dílů a doufal v lepší zítřky.

 

Universal Soldier: A New Dimension. Je vcelku jisté, že univerzální voják nás všechny přežije. I kdyby ho měli vydávat na VHSkách tak Van Damme tam bude hrát a Lundgren nejspíš taky. Scotta Adkinse mám fakt rád a je to neskutečně dobrej mlátič. Watafak momentů je tam po kokot a vyhrála to asi ta epileptická scéna s Jeanem, kdy na něj 30 vteřin najíždí kamera a obraz problikává jasně bílím světlem. Nejsem epileptik, ale s tímhle měla moje hlava problém. Jen jedna(!)část filmu se mi opravdu líbila a to bitka ve sport shopu. Poslední vyvražďovačka byla naprosto otřesná. Jean si nabarvil půlku palice na bílo a pak do sebe s Adkinsenem zasekávali mačetu, když ji "zraněný" jedinec vyndal, hned ji umístil do druhém. Univerzální voják by se mi hodil jako držák nožů na kuchyňskou linku. Kam tahle od začátku ztracená série vede, neví ani bůh.
1/10
(374k$)

Studená válka byla podivnou válkou. Moc se toho nestalo a když už, normální smrtelník se to nedozvěděl. Zato Hollywood měl jasno, USA vs. rudě směřující národy se mydlí hlava nehlava a nedej bože, že by komouš někdy vyhrál. A je to vůbec ještě v kurzu? NE! Rozhodně ne takhle. Remake braku z 80. let, který dost připomíná brak z 80. let. A to je ten problém. Nuda beze zvratů v podání ošklivých neherců. Slizký bratr Thora Josh Peck by zasloužil malinu za ty jeho dlouhé pohledy a našpulené rtíky. Buzna. Kdyby se děj odehrával na více bitevních frontách s větší rozmanitostí, určitě bych psal jinak, ale tahle banda pubošů se sapíkama v pazourech nelahodí mému oku.
3/10
(65$/44$)


Možná, že to začalo i dobře. Ale už z principu samotného obsahu to nemohlo vydržet dlouho. Nevyvážený děj, kdy v jedné chvíli Abraham někoho potká a v té další jsou nejlepší kamarádi. To stejné s jeho ženou. Některé akční chvaty jsem si pochvaloval, ale ten zbytek je naprostý fyzikální výsměch, obzvlášť poslední scéna na železnici. A nebylo to jasné už od začátku? Šlo to poznat z traileru, sakra, šlo to poznat už z názvu a to už o něčem svědčí. Kdo tomuhle dal zelenou, musí teď určitě sedět v Azkabanu.
2/10
(69$/116$)

  |     |   Autor: konysua

Obrázek uživatele jezus

hmm k tomu Red Dawn.. videl jsi aspon ten "brak z80.let? ze to hned srovnavas..


Obrázek uživatele konysua

ano

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
aim_deagle_usp
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_arabia_mz
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
awp_map2
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 3 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.