Gamester - counter strike portal


největší filmová zvěrstva roku 2012, část 2. z 74

22 Úno 2013

 Někdy je třeba vidět tu obrovskou propast mezi nejlepšími a nejhoršími filmy roku. Quentin Tarantino, Peter Jackson, Christopher Nolan ani Steven Spielberg nedokážou naplnit filmy celou sezónu náruživého diváka. Ani ti nejvíce žádaní herci hollywoodu jako je Leonardo DiCaprio (který dává na pár let hereckou kariéru k ledu), Robert Downey Jr. nebo Christoph Waltz nemají tolik vytrvalosti jako maratonec Nicolas Cage. A právě proto je tu Uwe Boll a jeho bratrstvo, aby se postaralo o všechen ten nevyplněný čas tím nejhorším z nejhoršího. Za vše můžou studia a jejich vkládání nadějí buď do průměrných až katastrofálních režisérů nebo do úplných nováčků, kteří mají za sebou přinejlepším videofilm, hraťas nebo spolupráci na seriálu. U nováčků se dá pochopit neúspěch, když začínají s nulou a pak jim studio nasype 50 mega a starej se. Aspektů jak poznat propadák je hned několik: režisér (Uwe Boll, Zdeněk Troška), námět (Abraham Lincoln: Lovec upírů) a následný scénář, další pokračování (Residen evil) a trailer, který bývá často největším lákadlem do kina.

Aby bylo jasno, všechny snímky, které budu hodnotit a odsuzovat, jsem neviděl za účel je hned poslat k úplnému dnu, ale právě naopak. Většina podlehla lidské zvědavosti, zda-li je to opravdu tak špatné jak se šušká, protože "trailer vypadá fakt mňamózně" a u zbytku jsem jen pokračoval v tradici předešlých dílů a doufal v lepší zítřky.

 

Můj oblíbený Taken byl znásilněn, roztrhán na kusy, sežrán a vysrán Olivierem Megatonem. Chlapovi s takovým jménem bych nepůjčil ani na tramvaj. Luc Besson má někdy v svém psacím peru šťastnější inkousky a jindy si ho půjčuje od Uwe Bolla. Liam se snaží držet svého drsného standardu, ale někdy i ten pokulhává. Jemu to však jde odpustit, protože mu všechny aspekty filmu hází klacky pod nohy. Kdo ovšem nekulhá je jeho dcera a bývalá manželka, které se přímo vláčí po zemi. Myslím, že všechny (až na Liama) postavy jsou ve filmu záporné, protože mě přímo sere se na ně dívat. Jeden z nejhorších záporáků, které jsem měl tu čest poznat. Nejenom, že se mohlo kdy ukáže, ale taky toho málo kdy co udělá. Smrt byla pro něj vysvobozením. Nad jeho důvodem pomsty jsem kroutil hlavou. Pomstít své syny a syny svým chasníků ve vesnici, kteří znásilňovali, zabíjeli a unášeli dívky za účelem kuplířství. Hrdost na své děti jim musela přímo chcát z uší. Co mě potěšilo, že je to fakt krátké.

2/10
(45$/374$)

 

Kate Beckinsale již dlouho zaujímá místo v mých vlhkých snech. Naštěstí vyplňuje většinu stopáže filmu, takže není nouze o dlouhé pohledy do dálky s lehce otevřenou a pracně navoskovanou pusinkou. Při akčních scénách jsem až koukal jak dokážou přetvořit fyzikální zákony. Z předchozích dílů jsem byl zvyklí, že všichni skáčou jak s raketovými botami a hrajou s autobusy pinball, ale tady už to bylo všechno nějak moc. Nesmírně sexy hlavní hrdinka dokáže zaběhnout stovku rychleji než je rychlost světla, aniž by se jí rozmazal make-up nebo aspoň trošilinku natrhl latexový obleček. Jaká škoda. Bohužel to s Underworldem vypadá stejně jako s filmy o Umbrella Corporation. Spousty dílů, další mračna se k nám nejspíš ještě přiřítí a proč? Abychom dostali jen další podprůměrnost s víc a víc natahovaným příběhem, ve kterém se ztrácím už po 3 díle. Tak zase příště má drahá.

3/10
(70$/160$)

 

První díl je pro mne modla, kterou se snaží sesadit z trůnu jedno horší pokračování než to předchozí. Změna na animovaný film dopomohla k víc komiksové stylizaci, která dává vojákům nereálně gigantické brnění připomínající Warhammer. Tak či tak, když se k někomu dostane brouk na kolizní vzdálenost, brnění je k ničemu. Čekal bych už nějakou inovaci v palebné síle, nekonečné střílení 10 vojáků do dvou brouků je nudné a někdy až směšné. Animací ztrácí postavy veškerý charakter, zkrátka to není Pixar.. Děj se nijak nesnaží o něco nového a opět tu máme hromadu brouků a velký mozek, akorát kulisy jsou trochu jiné.

4/10

 

 

  |     |   Autor: konysua

Obrázek uživatele DAngel

Líbí se mi, co si napsal o underworldu a jak si to srovnal s resident evilem... Já to totiž vidím úplně stejně. Nicméně, to jsem psal už v tvém prvním díle.


Obrázek uživatele MarineCZ

Já bych to řekl asi stejně. Underworld a Resident úplné zabili. Starship troopers bylo taky pokračování na kkt.


Obrázek uživatele Majaaczek

Underworld jsem ani nedokoukal, jak to bylo o ničem. Chybný tah při nákupu filmu.


Obrázek uživatele zexen

vazne je ten druhy diel Taken tak napicu? Prvy patri medzi filmy ktore som videl viac ako 5x a stale si rad pozriem.


Obrázek uživatele konysua

koukni na to a pak dej vědět, je to krátké

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
fy_pool_day
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_old_dust
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
scout_ruins
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 0 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.