Gamester - counter strike portal


Největší filmová zvěrstva roku 2012, část 1. z 52

10 Úno 2013

Někdy je třeba vidět tu obrovskou propast mezi nejlepšími a nejhoršími filmy roku. Quentin Tarantino, Peter Jackson, Christopher Nolan ani Steven Spielberg nedokážou naplnit filmy celou sezónu náruživého diváka. Ani ti nejvíce žádaní herci hollywoodu jako je Leonardo DiCaprio (který dává na pár let hereckou kariéru k ledu), Robert Downey Jr. nebo Christoph Waltz nemají tolik vytrvalosti jako maratonec Nicolas Cage. A právě proto je tu Uwe Boll a jeho bratrstvo, aby se postaralo o všechen ten nevyplněný čas tím nejhorším z nejhoršího. Za vše můžou studia a jejich vkládání nadějí buď do průměrných až katastrofálních režisérů nebo do úplných nováčků, kteří mají za sebou přinejlepším videofilm, hraťas nebo spolupráci na seriálu. U nováčků se dá pochopit neúspěch, když začínají s nulou a pak jim studio nasype 50 mega a starej se. Aspektů jak poznat propadák je hned několik: režisér (Uwe Boll, Zdeněk Troška), námět (Abraham Lincoln: Lovec upírů) a následný scénář, další pokračování (Residen evil) a trailer, který bývá často největším lákadlem do kina.
Aby bylo jasno, všechny snímky, které budu hodnotit a odsuzovat, jsem neviděl za účel je hned poslat k úplnému dnu, ale právě naopak. Většina podlehla lidské zvědavosti, zda-li je to opravdu tak špatné jak se šušká, protože "trailer vypadá fakt mňamózně" a u zbytku jsem jen pokračoval v tradici předešlých dílů a doufal v lepší zítřky.

 




Paul W.S. Anderson musí být spokojený muž. Má za sebou slušnou řádku filmů, vlastní nemovitost v Beverly Hills a ulehá s ním krásná Milla Jovovich, které už nějaký ten pátek kurví kariéru. Paul má na svědomí dva poslední díly a ten první, nejnadějnější, což je asi desetina ze všech residentů.
Od začátku do konce je to změť nahodilých událostí, které mají ty nejbizarnější vyústění. Při mé smůle je opět ve hře muž jménem Michelle Rodriguez a vlastně všichni co kdy byli mrtví. S Alice si zase pohrává organizace Umbrella, která má nějaké problémy s vedením a proto stojí v čele zhypnotizovaná blondýna ve směšném latexovém oblečku a evidentním vetřelcem ve výstřihu, který vypadá jako hračka od větnamců. Alice v tom ale není sama a na pomoc jí jde banda šašků s hromadou líbezných hlášek. Jeden znich má vypadat jako známá postava ze hry, Leo Kennedy, ale bohužel. Alice i cirkusáci mají své patálie a chvíli to trvá než se k sobě dostanou, ale až se tak stane, vypukne jedna z nejpodivnějších mlátiček co mé oči spatřily. Latexová žena vs. Alice, dva zbývající hoši ze šapitó vs. muž Rodriguezová. Ksichty utrpení vzbuzují smích a drsné pohledy jen uvolňují už tak komediální atmosféru. Samotný konec jen potvrzuje zmatenost a blbost celého filmu.
Viděno dvakrát a podruhé ve 3D se smyslovým upgradem, takže jsem si jist. Resident evil: Retribution je nejhorší film roku 2012. Těším se na další díl.

1/10
(65$/221$)

 

 



RZA je břídil. Jeho samoobsazení do hlavní role byla tou největší chybou. Všechny charaktery jsou pouze známe tvářičky naházené na jeden plac a prd z toho. Malomocnost režiséra, který se prý piplal se scénářem 2 roky, si žádá trest. A myslím tím nejvyšší trest. Já vyžaduji trest smrti! Jestli se pod tohle to dobrovolně podepsal tarrantino a doposud se neodprásk, je něco špatně s vesmírem. Mělo to nejspíš vypadat groteskně a ono to opravdu groteskní je, ale tím špatným způsobem, tím způsobem úplně na hovno. Z hudby v akčních scénách a vlastně všude, mi občas vynechávalo levé ucho, ale to už asi přeháním, mohlo to být úplně z něčeho jiného. Třeba z těch posraných dialogů, které by odmítl odříkat i samotný Nicolas Cage (ruku do ohně bych za to ale nedal). Každopádně někoho sehnali a Crowe, v jeho nejbizarnější roli, je jediným plusem této patlaniny. Hudba na hovno, souboje na hovno, scénář hovno, RZA hovno! a spousta dalších aspektů stojících za hovno.

1/10
(15$/19$)

 

 



Tak to vypadá, že se nám tu rýsuje další resident evil série. Předvídat se dalo snad úplně vše a chabý příběh tak ztrácel na náboji. Samomluva hlavní postavy, dialogy vedené o naprosto jasných věcech a naprosto lineární děj - táta je fuč, jdu si pro něj "ale když to uděláš, vyvoláš to největší zlo", slíbil mi nový tenisky a já je chci! A pak už je to jen jdi tam, dones to, pak to zas přines a na konci boss. Takové strašidelné WoW. Ale bát se budete jen v případě, pokud máte nahnáno i u snídaně s novou. Je spousta hororů, kde se není třeba bát, ale odpudí vás pohled na všechen ten hnus kolem. V novém Silent Hillu se pracuje s potemnělým světlem a lidmi oplácanými plastelínou. Nutkání si přikládat dlaň k očím však ne a ne přijít. Můj oblíbenec Pyramid Head si ustřihl asi největší díl na place ze všech oškliváků a mohl jsem ho tak jen tiše obdivovat. Z prvního dílu se vrátily i sexy sestřičky, které sebou začnou mlátit při sebemenším zvuku. Jednu neozbrojenou bych bral klidně domů. Posadil bych si ji na sebe a něco pěkného ji na 2 minutky zazpíval. Trocha make-upu a vypadá jako většina živých po ránu. Je to nejspíš jen náhoda, ale všiml jsem si pár narážen na Game of Thrones. Už jen to obsazení - Sean Bean (Ned Stark) - Kit Harington (Jon Snow). Dále hláška "The dark is coming" a "Not today". Jen takový postřeh. Už z 2D verze bylo jasné, k čemu je předurčena. Všudy přítomné poletující částečky a jiné 3D luxusní kraviny. Money talks. Jinak bych rád pogratuloval Beanovi, že v tomto filmu neumřel.

3/10
(20$/50$)

  |     |   Autor: konysua
   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
aimtrain
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_arabia_mz
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
awp_geniusteam
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 1 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.