Gamester - counter strike portal


Rozhovor s Adminy - Majaaczek

13 Srp 2009

Další čtvrtek s sebou přináší další Rozhovor s adminem. Dnes jsem si vzal do parády Lighthouse - Majaaczka. A co nám o sobě prozradil?

 

 

Na začátek otázka pro všechny stejná. Kdy a proč jsi se stal adminem na portálu Gamester.cz?

To je dobrá otázka :D V poslední době mám trošku rozhozené vnímání času, takže v tuto chvíli nejsem schopen přesně říct kdy. A proč? No důvod už jde hlouběji až do počátku mého hraní cs, protože prakticky jsem nikde jinde tak moc nehral, takže od začátku pro mě byl Gamester domácí server, na kterém jsem začínal. Díky lidem, jako byl Czech Alcohol!c mě to bavilo a zároveň motivovalo ke zlepšování. (Hlavně aby mi Alkáč pořád nenadával, jaký jsem ocas :)) No a protože ten osvícený moment přišel a já se dostal na určitou úroveň, chtěl jsem využít svého volného času a chuti a nějakým způsobem se Gamesteru odvděčit. Dokonce milé na tom je, že samotný Alkáč mě na post admina navrhnul ostatním :) A uz si vzpominam. Prvni ban jsem dal 15.3.2008 17:52, takze to bude tak rok a půl, co jsem tu šerifem. 

 

Jak by ses charakterizoval v normálním životě a naopak při hraní CS. Je v tom vůbec rozdíl?

Tak v normálním životě jsem pohodář, co má rád zábavu a od svého okolí vyžaduje určitou úroveň. Dá se říct, že jsem takový začínající snob, neboli "snob noob". Ale zatím prevážne vede humor, takže si dělám srandu skoro ze všeho. Jsou ale chvíle, kdy to myslím naprosto vážně a pokud mi někdo nejde na ruku, tak se dokážu pěkne vytočit. Myslím, že v CS jsem uplně stejný. Je pravda, že poslední dobou se stávám Alkáčem a moc se u toho nervuju. Jak včera, jsem musel jít na AIM, abych se uklidnil.

 

Co myslíš, že si o tobě myslí ostatní hráči? Mají tě rádi?

Tak jak už jsem řekl, tak jsem takový lehčí snob. Udržuju si tu svůj okruh přátel, které k sobě pustím a myslím, že ty mě berou v pohodě. Hlavně teda ti, co znám nejosobněji, jako Maroš, mAio, Tr!p, či Havířské duo Duran a Sairus.. Samozřejmě bych mohl vyjmenovat všechny, ale byli bychom tu dlouho. Tyhle potkavám nejčastěji. Co se týče nových hráčů, tak si je držím trošku od těla a případnými (někdo by řekl zbytečnými) otázkami na foru si je zkouším a zjišťuju jací jsou. Pokud někdo z nich neprochází mým testem, především z nějakého důvodu poškozujícím server, tak jsem schopný zakročit tvrdě. Proto mě možná pár nováčků nesnáší, ale jako snoba mě to vůbec nebere :)

 

Jsi jeden z těch, co mají „na starost“ odpovědi na admins emailu. Co nejčastěji píšou hráči? Jsou to jen unbany nebo i normální dotazy?

Tak emaily se mi do ruky dostaly tak nějak samovolně. Protože jsem na webu celý den, jak v práci, tak večer doma, tak pro mě není problém odpovídat do minuty. Emailů zatím moc nechodí. Především jde ale o unbany IP adres. V malém počtu jsou tam různé otázky na nastavení CS, točení dem a v poslední době se množí maily, kdy by někdo od nás chtěl koupit servery. Ne že by naše servery měly měnit majitele, ale že by si dotyčný rád zaplatil, aby na našem HW serveru mohl být i ten jeho Public.

 

Jak rychle můžou hráči očekávat odpověď na jejich email zaslaný adminům?

Jak už jsem napsal, pokud jsem na PC, tak do minuty. Pokud jsem mimo, tak hned jak se k PC dostanu. Když přijde mail, tak mi přijde info na mobil, který mám u sebe non-stop, takže o příchodu mailu jsem informován okamžitě.

 

Ještě jsem se Tě vlastně vůbec nezeptal na hru. Jak dlouho už u CS trávíš mládí?

No nedá se říct, že bych u toho strávil mládí. CS jsem začal hrát na koleji na výšce v 19ti :)

  

Kolik je ti tedy let?

22,5

  

Co nějaké úspěchy? Prozraď i ty malé, popřípadě čeho si za dobu tvého hraní vážíš, že jsi dokázal?

Tak určitě si vážím postu admina. To byl takoý můj cíl, který se splnil dřív, než jsem o něm začal uvažovat :D. Co se týče herních úspěchů, tak těch velkých je pomálu. Tedy žádný. Já mám radost z každého povedeného fragu, který na cw dám, protože vím, že pozbytek hry už nic jiného nedám :D Co bych bral jako úspěch, tak to by bylo dostat se Radossovi do moviecka s tim, co jsem mu poslal :D

  

Tuším ty jsi zakladatel Funny Players clanu, který tu už dlouhé měsíce brázdí servery. Jak je to dlouho?

Tak to není tak úplně pravda. FP založil Error a já byl jen jeden z prvních členů, který získal spoustu dobrých hráčů :). Více méně jsem se dobrovolně rozhodl Errorovi pomoct s rozvojem clanu. V době kdy ErrK nehral, tak jsem FP vedl. V jednu chvili dokonce existovalo i FunnyP-B, ktere jsem se snazil vypracovat, ale nakonec z nezajmu hracu to tak nejak padlo a slozilo se to zpet do jenoho FP..  Zalozeni clanu, to je stejna otazka, jako pocatek adminovani. Tady to ale nemam jak zjistit :D. Jen vim, ze v te dobe jsem uz byl admin.

 

A jak FP? Nejlepší výsledky, popřípadě cenný skalp?

Tak nejvíc se FP vedlo, když jsem zrovna byl inaktiv, nebo hrál s jiným clanem, takže pokud se nemýlim, tak nejlíp se umístili v 5on5 ladderu UG v TOP 10, ale nejsem schopný konkrétně říct kolikátí. Na to ti spíš odpoví ErrK, nebo nynější vůdce FP Trip.

 

Ve zkratce nám prozraď i něco o sobě z osobního života. Práce, škola, koníčky, orientace ;)

Prac.,SW Spec., Hokej, golf, auta, foto,ženy :)

  

Zpět k adminování. Je něco co ti u Gamesteru chybí, přebývá nebo bys změnil?

V tuto chvíli mi snad vadí jen to, že nám Dust2 only server zeje prázdnotou a to byl vytvořen ze starého dobrého p48 serveru a ten MON mi prostě chybí :) Ale jako maják, budu dál bojovat za umístění největší mapy s majákem na některý z našich serverů:) Jinak si nemám na co stěžovat. Systém nahlašovaání cheaterů je super. Podle mě vyhovuje jak hráčům, tak i nám adminům. Je to jedna z mnoha věcí, ve kterých máme na ostatní servery velký náskok.

 

Jsi tedy adminem už 17 měsíců. Baví Tě to ještě nebo už je to pro Tebe jen povinnost…

Baví mě to. Jak jsem řekl. Mám serveru co vracet a protože pracuju 500 km od domova, tak po práci prakticky nemám co dělat, tak si každý den najdu čas na řešení problémů. Poslední dobou už moc nehraju. Spíš sleduju a kontroluju hráče. 70% času na serverech jsem ve SPECTu.

 

A doplňující otázka k nicku: "Jaké to je býti světlým bodem na útesu a pomáhat ostatním zbloudivším v mlze. Nést tuto zodpovědnost.." ? (otázka od Cardy :D )

Tak plno lidí si z toho nicku dělá srandu a vymýšlí mi podobné přezdívky. AAle původ nicku sahá víc do hloubky mimo CS. Pomáhat ostatním, kteří si nemůžou pomoct sami, je mojí prioritou i v osobním životě. Proto jsem po tom nicku sahl a jsem na to hrdý.

  

Díky i tobě za čas. A přeju spoustu úspěchů jak ve hře tak v osobním životě

Taky děkuju. Snad mě po tomhle budou brat někteří s větším nadhledem. Predevsim ti slovaci, ktere nemam vubec rad :)
 

A jaký máte na Majáka názor Vy?

  |   Tags:   |   Autor: Duska

Obrázek uživatele Kebab

majak je hustokrutor :D


Obrázek uživatele Majaaczek

i ty Alkáči? :D


Obrázek uživatele Majaaczek

Alkáč byl můj vzor.. Potom, co jsem zjistil, že je to ocas mladší než já, tak jsem jím začal pohrdat :D


Obrázek uživatele Kebab

nechtej abych litoval ze jsem te navrhl na admina :)


Obrázek uživatele Majaaczek

ber to s humorem... more :D Ale asi jsi to nepochopil. Ja ti teda dam čas...


Obrázek uživatele Duran_CZECH

Ale jo, rozhovor pěknej, co si budeme povídat :) S Danym už se známe nějaký pátek, ale jen bych dodal ,že už si mohl z toho Dua udělat trio :-D je tu přece ještě Error :-D sice mladší, ale zapomínat se na něj nesmí .)


Obrázek uživatele Majaaczek

Tak jeho jsem tolikrat nevidel, ale jak jsem psal, vseecky vypsat nemuzu a na nekoho jsem proste musel zapomenout.. :D Error mi to promine, vsak jsem ho nekolikrat zminil jinde :)


Obrázek uživatele Duran_CZECH

No to je zas fakt, už tam byl tolikrát, že vícekrát nemusí :-D


Obrázek uživatele Anonym

Ja majacka mam velice rad, protoze mi sedi jeho humor... a nejvic mi prirostl k srdci kdyz se mu dal deaglem hlavu pres celou mapu na neakem turnaji:)


Obrázek uživatele Majaaczek

jo to se ti jednou "povedlo" a mas z toho Vanočky :D


Obrázek uživatele ErrK

p*co jak mladší ? :-D :-D to si posral :-D


Obrázek uživatele dw4rF_cz

jojo, Majáček je pohodář, jsem rád že sem s nim měl tu čest i osobně, stejně jako s pár jinýma lidma tady :)

navíc fandí v hokeji Liberci (víceméně ze strachu že bych si ho našel kdyby fandil jinýmu týmu) takže má takový malý plus :D

rozhovor pěknej, stejně jako s Kebabem, což je taky pohodář, a the one and only, Petacz. Myslim že celkově admin team je tu složenej z dobrejch lidí :)


Obrázek uživatele Majaaczek

Jak jsem videl Majacek je pohodar, tak mi bylo jasne, ze to psal Kasickar... A Liberci fandim dyl, nez znam tebe, tak si to nevyskakuj :D


Obrázek uživatele monk

pekne majaku, jinak FP se dostalo nejvis za me a tripa


Obrázek uživatele Duska

a to?


Obrázek uživatele NEMO

Majak je spravny ADMIN a KAMARAD (miluji ho,tajne ale nikdo mu to nerikejte :D )


Obrázek uživatele Majaaczek

A ty jsi kdo?


Obrázek uživatele NEMO

tvuj tajny ctitel <3


Obrázek uživatele ErrK

havířovské duo, ale na mě si zapoměl, jak chceš :-D :-D
ohledné těch uspěchu, Maják to řekl dobře, jednou se nám povedlo umístit se na UG v ladderu myslím do TOP 15 klanů
. Jinak bezva rozhovor , a ta fotka je luxus :-D :-D GJ Duško.


Obrázek uživatele Radoss

Pěkné :) Btw v movie jsi.. jeste se podivam na dalsi tvoje fragy abych te potesil :)


Obrázek uživatele Majaaczek

jupi.. splnil se mi sen.. ted uz muzu v klidu umrit... :D


Obrázek uživatele Sairus_Virus

Májááááčkůůů:-D:-D Finlandia byla dobrá ty jsi taky dobrej admin jenom radoss to už nesmí přehánět ja jsem se sice nekolikrat obulil ze zidle ale duvod byl nerovnost terenu :-D ale jinak Lighthouse 4 ever:-D


Obrázek uživatele Anonym

uz ani nevim, kde sem na majcka narazil...Ale hned sem dostal flash a byl mrtvej, to je jiste :) Priste musim na nej jit od pevniny a ne pres moře:)

Jinak je to proste trochu blazen a zaroven inteligentni chlapik, ktery me dobre hecuje az bych mu jednu lisknul:)

respect and PeaCe

( porad sem lepsi v cs ja :D:D )


Obrázek uživatele Majaaczek

A ja jsem horsi, hec.. Mozna ti jde CS lip, ale jinak jsi obycejna lama :D


Obrázek uživatele Anonym

co sem rikal, obcas bych te lisknul, jako prave ted :D
Za tyden na csku, az bude mit mlada odpoledni:)
PeaCe

musim makat :)


Obrázek uživatele Majaaczek

utikej.. ja si dneska uzivam dovolenou :D

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
aim_ak-colt
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_rtv
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
sniperwar2
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 0 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.