Gamester - counter strike portal


Kebab: Podělaný saze

26 Úno 2011

Zdravím příznivce sportu a fotbalu zvlášť. Přesně takhle by začal svůj komentář Jára Bosák. Ovšem tento týpek s vytříbeným jazykovým fondem dnes nemá co dočinění s tím, jak probíhal můj den, o kterém bych vám rád něco napsal, takže ho zase odsunu do šuplíčku s nálepkou ČT4, kam taky patří.

Někteří z vás určitě znáte ten pocit, kdy se probudíte do dne, kdy vás všechno od prvního pootevření očních víček doslova sere. Slušnější člověk to nazve "vstaním levou nohou", příznivec lidovější mluvy oznámí, že "vstal po prdeli". Tak přesně taková byla dnešní sobota. Abyste pochopili, proč se dneska všechno tak prznilo, musíme se vrátit do včerejška.

Byl vpravdě krásný den, něco kolem čtyř stupínků nad nulou, ptáci svítili, sluníčko zpívalo, obloha jak iron (který mimochodem dneska maminka šlohla v práci, abychom měli čím mýt okna), no prostě únorová idylka. Tak jsem se rozhodl, že po té promrzlé zimě si dám tu práci a umyju tu svojí pojízdnou hromádku šrotu. První chyba byla, že jsem to udělal. Ne, že by mě tak srala zima a ledová voda, ale spíš fakt, že když jsem smyl vrstvu soli, krásně vylezly všechny nové nedostatky, které na karoserii mojí felcky přes zimu způsobila sůl. Bomba, na jaře bude co dělat. Nové přední blatníky čekají na půdě, ale kdo bude spravovat ty lemy, prahy, dveře...? Nu což, s pocitem dobře odvedené práce jsem se večer krapátko vylil na oslavě dvacetin svojí přítelky a večer společensky unaven ulehl do postele. A co bylo dál?

Tady se vracíme k tomu, čím jsem začal. Dnešnímu ránu. Tož nechtělo se mi vstávat, tělo bylo znaveno a poležel jsem si téměř do poledne. Supr, až na to, že od nějakých pěti ráno, kdy vyhasl kotel, jsem měl v pokoji lehce nad sedmnácti stupni a ležel pod dvěma peřinami. Člověk přijede z Práglu na tři dny domů a už je nastydlej. To by člověka jeblo, ne? Sesbíral jsem svoje faldy z postele, hodil je dolů, což mi po ránu vždycky vyhladí vrásky v obličeji i moje tři brady a šel se vyčůrat. Vážně netuším, koho tato intimní situace může zajímat, ale čert to (vás) vem. No, jelikož maminka měla denní šichtu, je mojí oblíbenou činností se jí přifařit do práce a strávit tam podstatnou část dne. Už jen z toho důvodu, že tam můžu hulit jak elektrárna a nikdo mě nepeskuje. Takže jsem si dal sprchu, hodil se do gala, sebral klíče a valil k autu. Jelikož mám svojí káru stát na dvoře pod komínem, vlivem posranýho tlaku či po ránu profouknutýho komína mi na čerstvě umytém autě vznikla černočerná pokrývka sazí. Věřtě nebo ne (a já vím, že věříte), myslel jsem, že mě v tu chvíli jebne. Chrápu v zimě, studenej odchov a ještě ráno najdu auto pod milimetrovou vrstvou sazí. To je na zabití.

I když to vypadá, že jsem v tu chvíli měl chuť vyvraždit půlku svojí rodiny za to, jak nedovedou normálně topit (u nás se topí stylem "ráno vatra jako kráva" a "odpoledne - večer - noc jen aby se neřeklo"), nervy mě přešly hned po prvním cigáru zapáleném u maminky v práci. Tam se totiž mé starosti přesunuly jiným směrem, neb jak se říká: "první cígo ranní podporuje sr...". A u člověka s hemoroidy je to dvojnásobný problém. Mytí auta přeci jen nebolí.

  |     |   Autor: Kebab

Obrázek uživatele ghost3r

:D nice


Obrázek uživatele NEMO

Nesnáším fotball to jen k tomu úvodu :D
Jinak pěkné čtení :)

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
ka_legoland
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_rtv
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
sniperwar2
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 0 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.