Gamester - counter strike portal


Deníček pana Profesora 1.díl

23 Úno 2011

Díl první: zpověď

Jsem velice flegmatická osoba, tak to beru s humorem a vy byste měli taky :) 18ku už mám za sebou (nejednu) a ve své práci komunikuji často s lidmi.
Tito lidé mívají minimálně jednu vysokou školu a ať už jsou z česka, slovenska, německa nebo jiných koutů světa, vždy vyžadují určitou úroveň psaného projevu.
Vzhledem k tomu, že mám dvojí občanství, tak mám i dva rodné jazyky. Němčina je jednoduchá a svým způsobem primitivní. To, co je krásné, je právě český jazyk.
Ve škole jsem z češtiny míval na vysvědčení čtyřky, jelikož a protože jsem sral na literaturu. Co si budeme povídat, literatura by spíš měla patřit do dějepisu, nebo případně na základní škole do vlastivědy. Český jazyk jako takový, by se měl zabývat opravdu jen pravopisem. Ale to jsem odbočil. Prostě čeština je krásná. Další důležitou informací v této věci je i fakt, že hodně rád a často čtu knihy. Především tedy do češtiny překládané práce Stephena Kinga. Když srovnám ten krásný text v knize a ty "výplody moderní doby", tak se mi často otvírá kudla v kapse..

Kurvení jazyka se mi prostě nelíbí. Ano, nezapírám, že se občas do někoho za to opřu na fóru. Rozhodně to ale nedělám často a dělám to čímdál míň.  Taková moje bláhová tušení :), že něco změním, mě už pustila :) Pomalu se smiřuju s tím, že na internetu budu narážet na čímdál mladší a ještě nevzdělané děti. Kurvení rodné řeči je v módě, tak se s tím srát nebudu. Všechno je volba člověka samotného a tak nechám na těch jedincích, jestli chtějí umět jazyk, nebo ne.. Ono jim to časem dojde samo, že píšou jak retardi a je jen na nich, jestli jim to bude vadit, nebo ne.

Dobrá zpráva tedy pro širokou veřejnost. Nic už vám opravovat nebudu. Pište si dál jak retardi, když se vám to líbí :) Já nemám náladu pořád dokola poslouchat a číst ty otřesné stížnosti na mojí osobu, jak se do každého navážím jen proto, že neví, jak se píše "WISOKA SHKOLA". Nehledě na konspirační teorie některých jedinců, že si zakládám fake účty, se kterými retardštinou žádám o unban, jen abych si to sám mohl opravit a dělat ze sebe dokonalého pana profesora.

Na web sem chodím už prakticky jen kvůli lidem. CSko hraju fakt už jen v největším zoufalství, když se nudím a nevím, co jiného bych dělal. Aspoň mám klid od věčně uřvaných dětí z PaintBall serveru. Docela zamrzí, když sem chodím kvůli lidem, kteří si o mně myslí, jaký jsem čůrák.. Asi jo, když se s nima pořád bavím.. Co se dá dělat. Buď se na ty lidi vyseru, nebo omezím to, co jim vadí. Trochu jsem se nad tím zamyslel a rozhodl se pro tu druhou variantu. Kéž by i jiní lidé v mém okolí tohle dokázali. Já se vždy obětoval pro lidi okolo sebe. Proč v tom nepokračovat. Vždycky se radši zbavím něčeho, co mi je blízké, než abych kvůli tomu ztratil někoho, kdo je mi blízký. Jak už jsem naznačil, je škoda, že takových lidí je velmi málo. "Dej si facku". Zase ze sebe dělám dokonalého člověka, že? Dobře, už toho nechám. Příští záznam blogu už bude jiný :) třeba cestovatelský.. Pokud mě zase někdo nenamotivuje k podobnému výlevu :)

Pozdrav Panbuh. Az na veky. Amen!
 

  |     |   Autor: Majaaczek

Obrázek uživatele Rum

Why not? Nice ;)


Obrázek uživatele roxaNa

Pochválen! Najs počteníčko pane profesore! ;)


Obrázek uživatele ^bEnQo

Pamätám si moje začiatky na Gamesteri a ako ma Maják dal dole, za to ako píšem. To je ale ten dôvod, prečo som prestal používať v konverzáciách "w,q,x,h" a podobné kokotiny. :D
// Takže týmto ti ďakujem! :D


Obrázek uživatele Majaaczek

Neni mozne.. Prvni vlastovka? :D Ze bych si to rozmyslel?? :D


Obrázek uživatele ^bEnQo

Samozrejme, pokračuj vo svojej práci! :D


Obrázek uživatele HAWK

Pekne napísané... vyžaruje s toho už nejaké to dosiahnuté vzdelanie :)
Pekné životné postoje... väčšinou súhlasím a snažím sa to aj tak robiť, aj keď napríklad to "obetovanie sa pre druhých" aj niekedy oľutujem, lebo je dosť málo ľudí čo si to vážia. Nemyslím to v CS, ale všeobecne.

// Ale s tým že si mal z rodného jazyka štvorky nechápem. Som ešte len na gymnáziu, ale: Predošlý polrok sme robili len literatúru a možno 2 slohy na vysvedčení som mal 1, teraz berieme gramatiku a to už bude 2... Písal si že rád čítaš, ak ti dá niekto rozobrať nejaký text, určiť básnické prostriedky, hl. myšlienku,... tak to proste musíš spraviť aj keby si nechcel. Je to jednoduché a aj prirodzené. A to dodávam že slovenčinu sa neučím a ani nečítam povinné čítanie.


Obrázek uživatele Majaaczek

4 jsem mel prave kvuli literature, kterou jsem sabotoval a mel z kazdeho testu 5.. na 4ku mi to vzdycky zachranily slohy za 1, nejhur za 2.. Bohuzel na pravopis bylo venovano pouhych 15% pozornosti vyucujiciho. Takze na gymplu jsem mel vlastne dve hodiny dejepisu.. Sel jsem na prumku, abych neco umel a vybral jsem si skolu, kde byl dejepis jako takovy jen prvni rok, takze zbyle 3 roky jsem se sral jen s literaturou. Nastesti na maturitu vysel Karel Capek, ktereho jsem jako jedineho umel dobre, protoze jsem par jeho kousku cetl..


Obrázek uživatele HAWK

U mňa je to naopak... diktáty 4-5, písomky gramatika 2-3, slohy 1, literatúra 1. Naozaj, keby tej literárnej nebolo, tak by som si nemal ako opravovať známky :)


Obrázek uživatele granwell

Ya dawg, i herd yu lajk brok'n lengvidz ...
http://www.dailyhaha.com/_pics/yo_dawg_stop_it.jpg


Obrázek uživatele Mirec

ja som tiež iba na gymnaziu a z zo slovenčini mam za 2 tvoj članok myslilm si že prehovori dosť vela luďom do duše a uvedomia si že by si mali važiť reč ktoru nam zanechali naši predkovia :))))


Obrázek uživatele HAWK

Mirec... SJ za 2??? "a z zo slovenčini(Y)" :)


Obrázek uživatele roxaNa

sem tam ta znamka zavisi aj od ucitela :)))


Obrázek uživatele stipec

A příště něco na zmedializování MIDA a samozřejmě nějaké autíčka chci! :D


Obrázek uživatele Majaaczek

Mam domluvene foceni krasne bile audiny R8 :)


Obrázek uživatele DAngel

čistá pravda :) souhlas...i já se nad sebou zamyslím :) díky


Obrázek uživatele Anonym

No jo Majaku, máš pravdu, čeština je krásný jazyk a taktéž nepochopím, proč jej spousta lidí przní jak pedofil malou holku. Naprosto s tebou souhlasím. Taky mám z češtiny dvojky, trojky, protože opravdu - ruku na srdce - literatura opravdu patří do dějepisu.

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
aim_map
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_dust_arena
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
awp_thepark
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 29 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.