Gamester - counter strike portal


Rozhovor s adminem - Bauer <leBaux>

21 Srp 2009

Ve čtvrtek jsme to nestihli, tak dnes. Další do série rozhovorů s adminy našich serverů je tady a před lampičku, jako ve vyšetřovací vazbě, usedl admin Bauer <leBaux>. Co na sebe prozradil jeden ze služebně nejstarších adminů portálu? Máte i Vy otázky pro něj? Nebojte se zeptat!


(*pro zvětšní klikni)

 

Stejná otázka jako bude čekat i další adminy na rozhovor, otevře i ten dnešní. Jak jsi se ke Gamesteru dostal a kdy to bylo?
Je to dost davno popravde to neviem (pozerá do banlistu, kedy je tam posledný ban), ale podľa banlistu som dal prvý ban v roku 2006, kto vie čo je na tom pravdy :). Dostal som sa k tomu docela zákerne, kedy som usvedčil iného admina Gamesteru, ako cheatera a následne jeho práva prešli na mňa. Chcel som byť vtedy admin za každú cenu, takže som toho týpka natočil na Ventrile ako sa priznal k používaniu WH na publicu.
 
 
To už je celkem doba, ješte tě to baví?
Vlastne CSku sa venujem už asi od 14tich, takže je to naozaj doba. Hral som ho ešte od verzie 1.3 a v normálnych herniach. Tam kde som začínal ja aj Granwell vyrástla i hviezda česko-slovenskej scény Cheeso z klanu FU.sk. V tých časom som ešte točil aj jeho, a vtedy som mal formu, ktorá sa už nikdy nevrátila... asi to bude nástupom optických myšiek (smiech) Každopádne dnešným hráčom by som zaželal pravé CLANWARY, kedy sa taktiky dohadovali ťažko 5 minút pred zápasom pre herňou a tá atmosféra sa tam nedá opísať, keď skončí kolo a týpci vám nadávajú cez dve miestnosti :D No a vtedy ste nezažili ani tak dnes typické hlášky hrdinov v komentároch k zápasu... Keby niekomu poviete, že je decko, dostanete do držky a je to... Bolo to o moc lepšie, ľudia vedeli držať hubu po prehre a rovnako pocit z výhry bol úplne niekde inde.
 
 
Jak bys charakterizoval svou povahu v realném životě a při hraní CS?
To je ťažké napísať sám o sebe. Preto som sa opýtal jedného môjho dobrého kamaráta zo školy s ktorým sa dlho poznám, nech mi napíše vlastnosti, ktoré ma definujú... Výsledok? Prehnane úprimný, inteligentný, sebavedomý , egocentrický, arogantný , výrazný, nekompromisný, hudobný, ironický, namyslený, extrovertný, vyhranený, konfliktný, vzdelaný a zlý J
 
 
 
Jak si myslíš, že na tebe pohlížejí ostatní hráči na serverech jako na admina.? Mají tě rádi?
Ako kto, občas sa nechovám dobre k ľudom, ale snažím sa byť férový a svoje činy si viem obhájiť. Avšak boli momenty kedy som to prehnal a mrzelo ma to (nie je ich moc).
 
 
Jak se díváš na ne sice prudce, ale vzkvétající portál. 
Narozdiel od UG, alebo U2 a podobne mi to tu pripadá viacej rodine založené, také komornejšie. Ľudia sa tu veľmi často dobre poznajú a chodia si zahrať so svojimi známymi. Navyše po Gamester Stretávke som zistil, že tu hrá neuveriteľne široké spektrum zaujímavých ľudí, ktorých som často pokladal za debilov... Inu, CSko nie je všetko, ľudia tvoria komunitu a mnohí ho neberú tak vážne ako ja.
 
 
Co říkáš na techniku v serveru a připojení a vlastně celkové služby Trustnetu, jako našeho jediného sponzora.
Od doby čo spolupracujem s Gamesterom musím povedať, že to je kolísavé. Boli dni a časy, kedy to nebolo k hraniu, ale aj časy kedy lepších serverov moc nebolo. Momentálne si myslím, že server pomaly zase stráca, ale nie je to našou chybou, pretože sám spolupracujem na vylepšovaní pripojenia. Trustnet nás vôbec nerieši, ale na druhú stranu ani mi moc jeho.
 
 
Měl jsi plány jak rozšířit portál Gamester.cz více mezi lidi. Stále to platí?
Ako sa to vezme, bohužiaľ si myslím, že potenciál Gamesteru sa stále zmenšuje, vďaka tomu, že CSko hráva čím ďalej menej ľudí. Ešte stále je čas, dokonca aj niečo zarobiť, ale okno príležitostí sa pomaly zatvára a portál nenapreduje tak rýchlo ako by bolo dobré.
 
 
Jsi jeden ze 4 moderátorů i našeho fóra. Ne vždy se tvoje činy tam setkají s kladnou odezvou. Jak to vidíš ty? Bereš to tak, že vždycky hold musí být ten jeden zlý?
Spravujem viacej fór, moderátor je vždy za debila. Toto je téma sama o sebe, nebudem sa tu moc rozpisovať. Snaď len toľko, že málokedy sa zmazalo niečo, čo sa nemalo a keď ano, tak sa to rýchlo obnovilo. Je to stereotypná práca, a keď človek maže 10x rovnako hlúpu tému, tak už chytí nervy a ten človek čo ju založil, nevie, že tých 9 predtým vôbec bolo a podobne...
 
 
A jak to šlape v Gamester Clanu?
Granwell, Štipec a ja sme základný kameň, ktorý hrá vždy, ostatných 8 ľudí sa točí, buď podľa toho ako je čas, alebo skill.  Fungujeme už dlho, a pokladám sa stále za šéfa, čo sa týka organizácie, líg ale aj koordinácia hry. Samozrejme sú hráči bez ktorých by klan nefungoval, a to je zase Granwell a Štipec – nie len kvôli ich skillu. Momentálne je všetko v klane v poriadku, i keď máme problém že je nás veľa a niekto by nás mal opustiť, lenže je to ťažké, keďže každý je skoro ako rodina...
 
 
Na undzwei jsi působil i chvíli jako cheathunter. Jaká to je práce?
Náročná. Po pravde oproti adminovaniu public serverov je to vážne makačka, a vyžaduje to moc moc času. Je tam vysoká zodpovednosť a vyžaduje to neuveriteľné skúsenosti z hrou, a aj tak si často nemôžete byť istý a dať ban. Práca je to hlavne nevďačná, kedy keď niekomu dáte ban za cheating, rozvíri sa vlna spamu na icq, vyhrážanie a podobne. Z odstupom času som rád, že to už nerobím a nikdy by som to už ani nerobil, jedine v senior CHH pozícii, kedy by som riešil len tie najťažšie prípady.
 
 
Nakonec jsi s tím ale rychle skončil. Proč?
Bavilo ma to, ale skončil som pretože vo vedení U2 sa diali špinavé praktiky, proti ktorým som vystúpil a samozrejme som prišiel o práva. Nevíril som vodu a ani nebudem, predsa len ja som robil niečo pre nich, oni mi za to nič nedali a nebudem bojovať za to, aby som znova mohol zadarmo zo seba robiť blbca a zarábal peniaze inému.
 
 
Co tvůj osobní život. Vím, že jsi student, ale ať to nespletu tak co studuješ?
Jednoducho povedané Reklamu. Oproti ostatným vysokým školám je to podľa mňa o dosť ľahšie, a netrúfam si môj budúci titul porovnávať s inými, avšak dostať sa na túto školu vyžadovalo veľkú dávku kreativity a samozrejme šťastia. Štatisticky nie je obor, na ktorý je sa ťažšie dostať, predsa len toto je vyslovene škola pre tých, čo nemajú radi matiku, chémiu a fyziku – takže sa sem hlási polka republiky. Mám to tu rád, škola ma časovo minimálne vyťažuje a hlavne ma baví, čo je asi základ. Inak z osobného života... Jazdil som docela dlho aggressive inline, čo by do mňa asi moc ľudí nepovedalo J (viď. Foto), čo som už nechal kvôli práci (zranenie by ma o ňu mohlo pripraviť) a hrávam dosť malý futbal, ktorý som predtým hrával na „tráve“ asi 6 rokov.
 
 
Co práce? Vím, že něco děláš pro univerzitu, co to je?
Na mojej škole sa učí aj Projektové Riadenie, o ktorom som napísal rozsiahlu prácu a na jej základe som dostal ponuku od univerzity, aby som zastával pozíciu softvérového analytika a poradcu v tejto oblasti. Zaoberám sa momentálne Microsft Project Sererom a Microsoft Projectom 2007 a ich implementáciou do predmetu KOMAG (kde sa simulujú reálne projekty, www.agentura.utb.cz) . Ako každá práca na univerzite je to dobrý job s dobrým platom, ale hlavnou náplňou je dokazovanie, že bezo mňa by to tam nijako nefungovalo :P Je možné, že ma vyhodia hneď v Septembri, kto vie :D
 
 
Bezva, tak díky za rozhovor a hodně štěstí ve všem co děláš.
Ja ďakujem a ospravedľnujem sa, že som si skorej nenašiel čas na rozhovor!
 
 
A tady přidávám ještě pár Bauerových fotek, o kterých se v článku zmiňujeme. A teď Váš názor. Chcete se admina Bauera na něco zeptat? Co říkáte na jeho práci právě Vy?
 

 

 

(*klikni pro zvětšení)
  |   Tags:   |   Autor: Duska

Obrázek uživatele granwell

pytal sa ma niekto ci suhlasim so zverejnenim prvej fotky na ktorej som vidiet? :D (zlte tricko)


Obrázek uživatele NULAms

ty ponožky jsou tam good :-D

jinak se mi vůbec nelíbí bauerovu zneužívání zábradlí univerzity a schodů v gotwaldově :-D :-D


Obrázek uživatele Stewie

To za PC je Ondrgay? Btw. vtedy som tam nebol? :)


Obrázek uživatele granwell

jj je to ondrgay a bol si tam len si neni na fotke . to je vtedy co sme hrali wumelerov a track maniu , teraz pravdepodobne hras s ondrgayom Colin McRae Rally. :)


Obrázek uživatele NEMO

Ale nejsi takove JELITO jak jsem si myslel "JOKE" si pašák ;))


Obrázek uživatele dw4rF_cz

Bauer je si myslim v pohodě, i na srazu byl dobrej, docela dobře se s nim kecalo, sice je občas takovej ráznější, ale co no :-D

jenom mě štvě že sem na sraz dorazil až v sobotu, a nebyl svědkem bauerovýho nočního řádění po zlíně :-D


Obrázek uživatele PetaCZ

To teda, taky lituju :-)


Obrázek uživatele Sw1Tch

Mno s Bauera jsem měl vždycky takové smíšené pocity ale ty trvaly pouze do srazu. Od té doby ho beru jako dobrýho týpka s kterým je sranda, protože já jsem se teda po cestě zpět na ubytovnu dobře bavil :-D


Obrázek uživatele zexen

vzadu spoznavam stare dobre knizky Project :D btw - na fotke so svojou zostavou mas 2 mysky koli tomu ze jedna stoji 20 sk alebo mas 2 za 500 a vyberas si farbu podla nalady? :)

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
aim_usp_map
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_rtv
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
sniperwar2
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 5 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.