Gamester - counter strike portal


prooserův video nářez (vol.1)

09 Led 2010

Po několika dnech znovu přicházím s novinkou. Tentokrát jsem si pro vás připravil takový malý seriál s názvem ''prooserův video nářez'', ve kterém zveřejním vždy nějaké video s herní tématikou, které dle mého názoru stojí za to vidět.

Seriál bude vycházet velmi nepravidělne, v záchvatech autorovy nutnosti podělit se o tyto videa širší veřejnosti lidí. Cílem této rubriky není videa hodnotit a psát na ně recenze (nejsem totiž v postavení kritika), ale upozornit na tyto unikáty, rozebrat je a trochu se o nich pobavit

Hned v prvním díle Vám tak nějak nasadím brouka do hlavy. Movie Pondfiller 2: Overflow je zpracováno americkým hráčem Joeyem Marottou, který vystupuje pod nickem pondfiller nebo jjm. Proč jsem si ale vybral zrovna toto video, když ho asi většina z Vás zná? Tento počin způsobil ve světe gamingu nemalý poprask a vyvolal vlnu diskuzí. Ale nejprve ale video zhlédněte (třeba i znovu, pokud pro Vás není novinkou) a poté svou myšlenku rozvinu dál.

 

Úroveň efektů na celé čáře válcuje kvalita fragů, to mi jistě dáte za pravdu. Nozoom, fastzoom, fullauto - dech vyrážející styl, neuvěřitelná přesnost a efektivita jeho fragů mi pokaždé přinese lehké mrazení po zádech, když se na toto video dívám. Ale právě úroveň jeho skillu rozdělila hráče a diváky na dvě skupiny - ta co tvrdí že se s AWP snad narodil a na druhé straně skeptici co tvrdí že je to cheater.

Samozřejmě že zde nevyrukuji s tvrzením zda je to či ono. Trochu jsem se pídil jak to s Joeyim vlastně je. Prošel jsem mnoho zahraničních fór, diskuzí a komentářů, které se týkají jeho díla, ale i jeho samotného. Když padnou jména jako SpawN, walle, nebo fisker, každý hráč CS hned ví o co jde. Ale pondfiller? Já teda o něm moc neslyšel ani nečetl. Nevím jestli to je tím oceánem, nebo něčím jiným, ale na evropských portálech jsem na novinku týkající se jeho činnosti téměř nenarazil. Ale ty fragy? Když vidím hrát SpawNa tak mi to proti němu příjde jako nuda, můžete mi tvrdit, že na public serverech se tohle dá nastřílet a že týmy, které účinkují ve videu nejsou zdaleka tak profesionální. Ale dema použita ve videu většinou pochází z ligových zápasů týmu SLP (Stacked Like Pancakes), takže proti až tak low týmům hrát nemohl (neznám americké týmy - ale z evropských, např. NiP, kde dříve působil i sám SpawN, ve videu můžeme spatřit). Další fakt co hovoří proti němu je, že ho ještě nikdo neviděl na žadné offline akci. Kdyby se nějaké LANky zúčastnil, ukázal tam stejnou senzaci, není se o čem bavit. Ale pokud jsem dobře chápal to, co jsem četl na jednom fóru, tak se snad jedné nezúčastnil kvůli nemoci a pak údajně jednu v Chicagu odehrál, ale jeho výkon se prý nevyrovnal tomu, co běžně předvádí. Ale z jedné soutěže nemůžeme vyvodit závěr.

Sám nevím, čemu mám věřit. Zdrojů je málo, nikdo o tom nepíše (na SK, Gotfrag apod. není ani zmínka). Byl jsem odkázaný na fóra apod., tudíž informace použité v tomto článku nejsou 100% věrohodné. Dokonce jsem nebyl schopen ani vypátrat nic o jeho současné činnosti (kromě aktivity na Gotfrag eSports) a tak to pro mne zůstává stále otevřeným tématem a nechci se přiklánět na jednu či na druhou stranu. Video je hodně dobré, soundtrackem v podání finského alternative-industriálu RTPN mě potěšil a stylem jeho hry mě dovedl k úžasu. Věcí které se sem nevešly je hromada, ale už Vás nebudu dál zatěžovat. Doufám, že jsem vystřihnul to podstatné a zaujal jsem vaší pozornost.

  |   Tags:   |   Autor: prooser

Obrázek uživatele zexen

reflex a tie nz ba zabijali o.O movie je skvele v tom ze je take ake mam rad - efekty nezavadzaju a skvele vidiet fragy, akurat coloring tam pridat...nemam rad movie ktore su tak prepchate efektami ze nevidis co sa deje...hrac je r0b0t no ^^


Obrázek uživatele rabbit

movie je dobre ale tie fragy mi niak nejdu do hlavy nvm nvm :D


Obrázek uživatele jezus

jedna nebo 2 sekvence killu z wipa me prijde jako fejk.. :D nekdy po startu... ale pekne.. :) az na tu hudbu.. videl jsem to tak ani ne do pulky.. ale nektery fragy jsou epicky no :) ty efekty tam i trosku chybi.. jinak bych to vydrzel koukat do konce.. :)


Obrázek uživatele iOio

tie no zoomy su vazne huste :-D


Obrázek uživatele huksnpa

fakt hra nejaka cudne,, to musi mat poriadne śluchadla ked snimy tak pocuje


Obrázek uživatele Bugyhardy

Tohle video znám. Moc pěkné, ale moc dlouhé. Nemám moc rád dlouhá videa(jedině, že by v nich byl LeBauxův komentář).
Každopádně zajímavé. Docela rád bych věděl, jestli to tak skutečně dává. Hezká novinka, těším se na další moviečka.


Obrázek uživatele Maros

nepride mi to ako ciste, ale tazko hodnotit podla movie, ked nevie clovek co predchadzalo v minulom kole, ked nepocuje kroky atd atd... Napr. cas 1.35 (alebo tak nejako) na D2 skoci z dlhej a hned da typka hore na "streche" - to nie asi moc obvykle miesto a este som nevidel ze by niekto kukol priamo tam hned ako skoci z poza steny, avsak ak tam typek kempil uz aj minule kola, ma to potom opodstatnenie... A tie nozoomy, to je prda... ale napr. priblizne cas 4.30, mapa cpl_strike - z okna si tam rozda troch alebo styroch, ten posledny vyzera velmi divno, akysi trh... Fakt by to chcelo, ked si to nejaky typek takto rozdava, nech ide na nejaku offline party a nech sa predvedie, inac nema vyznam tomu verit...

btw. fakt pekny clanok, skoda ze to movie nie je kratsie...


Obrázek uživatele granwell

ja tomu tiez osobne neverim , ako mohol hrat proti teamom ako NiP, videl som tam tusim este e-stro , ale cheatovat moze kludne aj proti nim resp. nafejkovat si akcie tiez nie je velky problem. A dalsia vec co mi nejde do hlavy su tie no-zoomy. Kludne si so 100fps zalozim sam hru kde vlastne bude nulova odozva a tie no-zoomy aj tak nebudu take presne ako on daval. Proste mi to prislo jak nejaky hack nato , aby daval nozoomy presne tam kam mieri. A pritom kazdy kto hra CS vie, ze ked das nozoom na vacsiu vzdialenost tak presnost sa straca nech robis hocico. Cize moc tomuto movie neverim, pride mi to nieco na styl Deep Dive. Pekne akcie ale moc HYPE cize su imho fejkovane.


Obrázek uživatele prooser

něco na tom bude, naot jak je dobrý je sakra neznámý a podle toho co předvádí by měl být členem (na ve své době) nejlepšího US týmu compLexity :-D... pár nozoomu se povede, ale všecky? ještě online? těžko. fakta hovoří proti němu.


Obrázek uživatele NEMO

nemalej vypařenec


Obrázek uživatele Duska

pustil jsem pul videa a sledoval ty "nozoomy"

Většina jich není čistý NZ.. Vzdyt vystreli ale nemění qun, tzn zoom zustava, jen drží a střílí dřív než znova zoomne obraz. Treba v tom cbble je videt jak se kvuli tomu pomalu hybe..


Obrázek uživatele gemkio

jako fragy, respect...otazka je jak dlouho mu trvalo schromazdit tolik epic fragu----


Obrázek uživatele prooser

zhruba rok, protože první vydal cca rok předtím než druhé


Obrázek uživatele Maros

zoom ostava, ale zoomnute nie je koli okamzitemu vystreleniu, cize skoro ako NZ... ci zle som ta pochopil?


Obrázek uživatele ^bEnQo

Mas pravdu...
Zoomnes, strelis, a ked nezmenis zbran, tak ti zoomne tam kam s wipom mieris... Lenze on streli skor, ako mu to stihne zoomnut, cize sa zbran sprava ako pri FZ ;)


Obrázek uživatele gemkio

podle me dyz vystreli tesne nes mu to zazoomuje tak se zbran chova jako pri FZ
sry poprve sem videl jako pri NZ


Obrázek uživatele jelen

dajme mu ban :)


Obrázek uživatele Rola

skratka, je rozdiel medzi NZ a FZ... pri NZ proste strelis ako ti pride a nemas taku sancu, ze trafis presne... zato FZ sa da aj na dialku pekne odhadnut... tazko povedat, kolko zapasov musel odohrat, aby zohnal tolko fragov, ale ak ti mam pravdu povedat, za par mesiacov hrania mozem mat aj ja par takych FZoomovych haluzi ako dal on... Niektore fragy( zvlast posledny kill alebo 2) sa mi tiez zdalo, ze mu to trha, ale nvm... ja som len tolko chcel, ze tie vase uzasne nozoomy davam aj ja, aj ked nie na taku vzdialenost...


Obrázek uživatele zexen

"Napr. cas 1.35 (alebo tak nejako) na D2 skoci z dlhej a hned da typka hore na "streche" - to nie asi moc obvykle miesto a este som nevidel ze by niekto kukol priamo tam hned ako skoci z poza steny" mozno uz dali jeho hraca a ten mu to povedal...


Obrázek uživatele konysua

Movie absolutně bez efektů a s mizernou hudbou....
A k tomu "fragerovi", nevěřím mu absolutně nic. Když ten frajer na dustu stál na CT spawnu s AWP a škvírečkou drtil jednoho T za druhým co na tom béčku probíhal... nikdy.
Nebo některé fragy DGLem. Prostě bych ho označil za mistra tušitele :D ... typický příklad WHčkaře...chtělo by to demo
Ale ty noZoomy měl vychytané ,)


Obrázek uživatele zexen

ked take reflexy moze hodit spawn moze aj on ^^ co god b na mousesports 2008 s deagle na tuscane?


Obrázek uživatele Anonym

Duska ma pravdu.. Nejsou to nozoomy. Nejake podezreni na externi programy tam asi byt muze, ale asi to takhle zahrat jde. Netroufam si tvrdit zda je cisty nebo cheatuje. V kazdem pripade typek pouziva externi pomocne latky ovlivnujici mozkovou aktivitu. :D


Obrázek uživatele juhelak

aspon neco mate teda spolecneho:D


Obrázek uživatele prooser

také si dopřávám inhalaci tohoto zázračného extraktu, bohužel až takových učinků se ke mně nedostává. asi jeden v něčem tvrdším:-D


Obrázek uživatele Anonym

O tom podle tebe zazracnem extraktu, ktery ma ciste jen zpomalovaci nuda efekt sem hlavne nemluvil. :D


Obrázek uživatele prooser

ach tak :-D


Obrázek uživatele stipec

Jenže tobě to včera evidentně prospělo, soudě podle těch shotů se scoutem.


Obrázek uživatele Anonym

Ty headshoty scoutem při CW rozhodně nevzešly z nějakých extraktů ze zeleniny. :D To i celé mé rozpustilé chování bylo jen výsledkem dlouho gradující nálady, kterou jsem byl ten večer obšťastněn.


Obrázek uživatele NEMO

Sex ze psem?


Obrázek uživatele prooser

:-D


Obrázek uživatele Anonym

No je tohleto možný? :D Nemo, každej má jiný způsoby a příčiny (ve tvém případě pomůcky) pro násobení pozitivní nálady a věř, že v mém případě v tom narozdíl od tebe zvířata nejsou. :)


Obrázek uživatele NEMO

100 lidi 100 chutí :D


Obrázek uživatele Rola

100 ludi? :D hovorite o niecom 4nohom nie? :D


Obrázek uživatele Ivanka

Nemo je prostě n1 :D


Obrázek uživatele Anonym

ehm... ty by si měla ty zvířátka bránit. :D V jaké společnosti to žijeme.. :)


Obrázek uživatele Ivanka

myslíš že by nemo http://www.sendspace.com/file/bs7wo0 (ten ležící) mohl ublížit?:D


Obrázek uživatele NEMO

to jsi posrala!!! :D To akorat odpočívám.


Obrázek uživatele Ivanka

:D I looooveeee yoooou :D Ale tváříš se tam nad věcí :D


Obrázek uživatele Anonym

Dnes již klasicky: Co na to říct.. snad jen lol.. :)


Obrázek uživatele Rola

Ach ako dobre, ze uz nepijem :D takto som vyzeral kazdy piatok a sobotu :D NEMO, verim ti, ze v takom stave by si toho vela neporiesil :D

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 1 / 10
cs_deathmatch
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_sys_labyrinth
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
awp_geniusteam
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 0 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.