Gamester - counter strike portal


Gamester má svého Krále AWPerů

20 Črv 2009

Další turnaj úspěšně dopadl a Gamester zná Krále AWPerů. Stal se jím hráč Duska.
Více o turnaji, jeho průběhu a výsledcích naleznete v článku...

V pořadí druhý jednodenní turnaj na portálu Gamester.cz měl hladký průběh a až na několik přihlášených, kteří se nedostavili, si turnaj snad všichni užili. Turnajového pavouka si můžete prohlédnout zde (klikni na obrázek):

 

Průběh turnaje i s výsledky pak najdete přímo v sekci turnaje, po kliknutí na banner tohoto turnaje (direct link)

Konečné pořadí:
1. Duska
2. Rum
3. IZMAEL

Souboj o třetí místo, který svedl Radoss a IZMAEL, byl napínavý až do posledního fragu. První mapu vyhrál Radoss poměrem . Druhou pak IZMAEL a díky tomu vyhrál 26:25. Screenshoty a HLTV naleznete zde. A jak turnaj hodnotí hráči?

IZMAEL:" Ked som sa prihlasoval na tento turnaj necakal som ne skoncim na 3. mieste. Musim sa priznat ze na malych mapach niesom velmi dobry, ale ked som uz hral proti duskovi, tak som chcel viac, ale je to proste bot.   Vyhral ten spavny, a celkovo AWP turnaj sa mi velmi pacil."

Radoss:Do tohoto turnaje jsem šel, abych zjistil jak jsem na tom mezi opravdu dobrými hráči. V třetím kole jsem potkal pro mě obávaného stipce. Vím jak hraje a vím co dokáže takže obava byla opravdu veliká. upřednostnuje můj styl boje a předvídavosti, takže to bylo celkem těžké, ale nakonec sem to zvládl. Další kolo jsem potkal Ruma a vedel sem, že je zle. Snažil jsem se hrát jak nejlépe to šlo, ale občas sem byl omezen pingem :) neni to žádná výmluva rum si ten postup jednornačně zasloužil. V boji o třetí místo jsem zahrál první mapu na můj vkus ještě hodně dobře, ale poté byla chyba v mém výběru a celou mapu space jsem nejak zazmatkoval. Bylo to velmi vyrovnané. každý hrál opatrně, ale nakonec vyhrál IZMAEL a k tomu mu gratuluju. bramborová je taky dobrá a aspon jsem se přesvědčil, že mám ještě co trénovat. Organizace zápasu byla velmi dobrá. Tabulky se co nejdříve auktializovali a každý z učastníků hned vědel co a jak. Další takové turnaje a budu opravdu rád. "
 
 

Finále mělo jiný průběh. Rum i Duska chtěli awp_gowenna a tak se hrála dvakrát  stejná mapa. Screenshoty a HLTV naleznete zde. Hodnocení obou hráčů a zároveň i adminů turnaje, kteří ho připravili:

Duska:" Jsem rád, že turnaj proběhl takhle v klidu a naopak ještě rychlej než se plánovalo.  Jediné co mě opět zklamalo, byla spousta kontumací v prvním kole, když hráči nedorazili. Vymyslel jsem proto ale přo příští turnaj i řešení. A k finálovému zápasu? Proti IZMAELovi v semifinále jsem se příjemně rozehrál a chudák Rum to odskákal. Hned na začátku jsem si dal několik epických fragů a to mě tak uklidnilo a Ruma naopak rozhodilo, že za stavu 11:0 pro mě byl tak rozhozený, že vítěství bylo v kapse ;)  "

Rum:" Díky sérii kontumací, které mě docela zamrzely, mělo první kolo poměrně dost rychlý průběh. Na důstojného soupeře jsem narazil v semifinále, kterým se stal Radoss, zápas byl celkem vyrovnaný, avšak díky několika bodům jsem se probojoval do finále, které skončilo jasně. Ve finále jsem potkal Dusku, což jsem lehce tušil. První mapa byla z mé strany po několika kolech plná zmatků. Po skončení finále jsem si uvědomil, byla chyba vybrat si jako druhou mapu opět gowennu, avšak snaha o pomstu byla silnější. Díky jasnému bodovému rozdílu, mohu s klidným hlasem pogratulovat Duskovi za zasloužené a vybojované první místo, ale má snaha k tomu, abych ho donutil předat ,,žezlo" krále AWPčkařů z mé strany nijak neslábne. ;)   "

 

Další turnaj je tedy za námi a po bajtovi se do chystané síně slávy zapisuje i Duska. Všichni ostatní, kteří se nezúčastnili, nezoufejte. Chystáme další turnaj. Tentokrát 2on2FUN, který bude ale otevřen pouze pro 16 teamů. Sledujte web, protože v příštím týdnu začneme s přihláškami.

  |   Tags:   |   Autor: Duska

Obrázek uživatele juhelak

slysis burte..fun budem hrat spolu


Obrázek uživatele bulyth

nj :D to se dalo cekat :D ale kdyz dojde na nejake CW tak jde AIM stranou. :D ne... sranda. gratuluji Duo .) hip hip hura!!!


Obrázek uživatele Duska

díky ;)


Obrázek uživatele Rum

Stejně jsem Dušku nechal vyhrát schválně.. :D


Obrázek uživatele Duska

na to se historie nedívá :D


Obrázek uživatele Rum

Tož, jen tak pro pořádek.. :D


Obrázek uživatele izmael

RUM nie si jediny :P ja tiez som ho nehal a zrejme aj SIDI, predsa je admin a nemoze prehrat hned v prvok kole...tak sme mu to nehali :D


Obrázek uživatele (S)iDi

tak tak. jsem si řikal když ten turnaj organizuje tak by bylo sprostý ho hned ve třetím kole nechat prohrát.:D :D


Obrázek uživatele izmael

duska ani nevie akych kamaradov ma :D :D :D


Obrázek uživatele Majaaczek

a ja si byl vedom sveho stesti, ze bych Dusku vyfasoval hned v prvnim kole, kdybych se prihlasil.. Proto jsem se nehlasil a tudiz mu udelal obrovskou sluzbu.

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
aimtrain
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 2 / 16
gg_mini_dust2_winter
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
scout_map
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 20 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.