Gamester - cs community forum

Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23 srp 2019 05:40



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Problém s TS3 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 2.3.2010
Příspěvky: 105
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Problém s TS3
Čau bando mám problém. Nemužu se připojit na zdejší TS3. Píše mi to tyto kecy:
<21:18:40> Pokouším se přeložit doménové jméno ts.gamester.cz na IP adresu
<21:18:40> Trying to connect to server on ts.gamester.cz
<21:18:41> Maximum number of connections with the same identity exceeded.


Kdekoliv jinde se napojím v pohodě.
Chtěl jsem požádat o založení soukromé místnosti pro náš klan z WoT a Duska mi i odpověděl, ale já se prostě na TS nedostanu :-( Umíte mi někdo poradit?


06 úno 2013 21:22
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 27.2.2008
Příspěvky: 6541
Bydliště: Děčín
Příspěvek Re: Problém s TS3
Tys dneska na TS nebyl? Jsem byl na ts tak dve hodiny a jak jsem se pripojil, tak i pri odpojovani jsem te tam videl.


06 úno 2013 22:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 2.3.2010
Příspěvky: 105
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Problém s TS3
Právě že byl. Pak jsem to odpojil a pak už se tam nedostal.


06 úno 2013 22:10
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2011
Příspěvky: 564
Příspěvek Re: Problém s TS3
zkus se pojit přímo přes 46.39.187.56


06 úno 2013 22:54
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2007
Příspěvky: 4053
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Problém s TS3
Nepouziva nekdo tu samou identitu na jinem pocitaci?
Nemas na pozadi spusteny jeste jeden teamspeak?

Nekde psali, ze to muze byt problem routeru, ale je zase divny, ze se jinam pripojis.
Muzes zkusit pohledat na internetu ruzna reseni.


07 úno 2013 07:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 2.3.2010
Příspěvky: 105
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Problém s TS3
Dnes jsem došel a jsem tam :-) Díky za místnost. Byla by možnost na právo udělat si podmístnost?
Snad to bude fungovat jak má už.


07 úno 2013 14:59
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2011
Příspěvky: 786
Bydliště: Zlín
Příspěvek Re: Problém s TS3
Bufo klidně mi napiš, jak budu v tancích, udělám to..


07 úno 2013 15:01
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2011
Příspěvky: 564
Příspěvek Re: Problém s TS3
až bude Dangel v "koncích", "udělá ti to" .. viz jeho předešlé téma :D


07 úno 2013 15:03
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2011
Příspěvky: 786
Bydliště: Zlín
Příspěvek Re: Problém s TS3
Ty laskavě neprovokuj, to téma je uzavřené ;) ...


07 úno 2013 15:27
Profil E-mail ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 2.3.2010
Příspěvky: 105
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Problém s TS3
Jak neprovokuj. Co by byl život bez pěkné provokace :D
On je v koncích i v tancích nebo i když hraje CSko?


07 úno 2013 15:45
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2011
Příspěvky: 564
Příspěvek Re: Problém s TS3
To jeho " v tancich" znamená, že se chodí učit tančit "country" (čti kántra) :D


07 úno 2013 16:00
Profil E-mail ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 2.3.2010
Příspěvky: 105
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Problém s TS3
Tanečník? Hmm nebude jednou v televizi v tom oném takovém sakra teď nevím ten název :-)


07 úno 2013 16:33
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2011
Příspěvky: 786
Bydliště: Zlín
Příspěvek Re: Problém s TS3
Kdo ví, třeba jednou...to byl vždycky můj sen :D


07 úno 2013 16:38
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 24.11.2011
Příspěvky: 564
Příspěvek Re: Problém s TS3
To chápu


07 úno 2013 17:09
Profil E-mail ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 20.10.2008
Příspěvky: 1497
Bydliště: Šternberk
Příspěvek Re: Problém s TS3
Zase vyuziju mrtve tema..

Hodne lidi si v posledni dobe stezuje ze pouzivam wallhack tak jsem se chtel zeptat jak se jmenuje ten program co obcas udela ze hry screen a uploadne to na net. Vim ze kdyby na me prislo hlaseni tak to musite zkontrolovat a ztracite tim cas, takhle vam to trosku ulehcim . :)


12 úno 2013 18:59
Profil E-mail ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
GAMESTER - CS COMMUNITY FORUM © 2009
Toto forum je součástí portálu Gamester.cz
Úprava designu: www.ondrejcarda.com

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz