Gamester - cs community forum

Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 pro 2021 02:50



Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 
 prosba o radu 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2011
Příspěvky: 356
Bydliště: Bratislava
Příspěvek prosba o radu
Caute, zas raz Vas potrebujem :)
Ide o to, ze kamos si kupil 3d tv a v telke ma slot na karty (cs link, atd). Otazka znie ci je lepsie kupit samostatnu kartu alebo cely set-top-box. Niekde som pocul ze pokial to ide cisto cez kartu, je tam lepsi obraz.


01 srp 2012 16:49
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 681
Příspěvek Re: prosba o radu
Kartu. Přes settop box nebude mít HD, pokud bude propojena Scartem. Při kartě jde rovnou do televize koax.


01 srp 2012 16:51
Profil E-mail
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2011
Příspěvky: 356
Bydliště: Bratislava
Příspěvek Re: prosba o radu
Aj ked ma hdmi konektor?


01 srp 2012 16:58
Profil E-mail ICQ
Counter Strike Server Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 681
Příspěvek Re: prosba o radu
V tom případě ne. Ten jsem na mým bývalým stb neměl. Navíc je to jednodušší přes kartu - 1 ovladač, jedno zařízení (televize)...


01 srp 2012 17:02
Profil E-mail
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2011
Příspěvky: 356
Bydliště: Bratislava
Příspěvek Re: prosba o radu
Dik Kebab


01 srp 2012 17:43
Profil E-mail ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 18.10.2007
Příspěvky: 662
Příspěvek Re: prosba o radu
Slušný HD příjmač Skylink ready 2500,- + karta 1800
Aby to šlo v TV: CI Modul IRDETO 1000,- + karta 1800

Obrazy by se neměly nijak moc lišit..
A jak psal Kebab 1 ovladač wins..


04 srp 2012 13:00
Profil E-mail ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 166
Příspěvek Re: prosba o radu
kvalita obrazu zalezi od procesora TV a STB. Urcite by to pripajal cez hdmi, scart je uz za zenitom. Ludia pouzivaju radsej externe stb kvoli pokrocilejsim funkciam. Nastavenia v tv su zakladne a moznosti editovania kanlaov je tam biedne. Pokial nie je nejaky narocny pouzivatel (co zrejme nie je ked nevie ako to zapojit), tak nech si to da primo do CI modulu v TV a ma pokoj. Niektore lepsie stb mozu mat lepsie procesory, cize mozu mat kvalitnejsi obraz. Ja mam v izbe tiez priamo kartu v tv a je to v pohode, ale v obyvacke uz mam dreambox, co uz je samo o sebe pocitac s linuxom, dvoma tunermi atd... Ale ako vravim, ked len chce pozerat tv a nic neriesit, tak nech to rovno zapoji do tv, bude mat jeden ovladac a bude to mat jednoduchsie.


07 srp 2012 22:25
Profil E-mail
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
GAMESTER - CS COMMUNITY FORUM © 2009
Toto forum je součástí portálu Gamester.cz
Úprava designu: www.ondrejcarda.com

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz