Gamester - counter strike portal


Čistka v admin řadách !!!

10 Říj 2009

Situace, která otřásala dobrou pověstí Gamester Admin Teamu před necelým měsícem, se konečně dořešila. Sestava adminů: Duska, Kebab, maniacsnake, Rum.cz rozhodla, že několika hráči osočen admin Zolikk - MEDIK používal WallHack. O to horší je, že tento zakázaný prostředek používal i na našich Gamester serverech. Nevíme jak dlouho, jak často. Přesto prokázaný cheating potvrzený výše uvedenými adminy náš server neodpouští.

 

Většina z Vás si určitě pamatuje hodně horký topic a né vlastně jen jeden, s tématem, které otevřel jako první mAio. Padaly tehdy hodně rozporuplné a následně i vulgární názory. Teď téměř měsíc po těchto horkých chvílích jsme v klidu sedli na dříve doložené důkazy a i některé další. Viděli jsme několik HLTV, z toho dvě (inferno a D2) hodně podrobně. Zabralo nám to spoustu času, a závěrečný verdikt každého znás, si přečtěte sami:


Kebab: Celou dobu jsem doufal, že se celá kauza kolem údajně cheatujícího admina vyřeší. Když už se zdálo, že je to za námi, po další urgenci ze strany iOia a mAia jsme se domluvili s Duskou, ze se znova podíváme na údajně usvědčující hltv. Sešli jsme se čtyři admini, kteří hltv kontrolovali a shodli jsme se na tom, že Žolik po každém začátku kola používal (v některých případech) dost očividně wallhack. Časy jsou vypsané v příloze a několik z nich je opravdu (bohužel) usvědčujících.

Duska: Je mi líto, ale důkazy jsou nevyvratitelné. Celkové chování hráče více než dost naznačuje, že má přehled o hráčích, které zatím neviděl. Navíc některé díry a pohyby byly naprosto do očí bijící. Můj verdikt je tak 100% WH v dodaných HLTV.

Rum.cz: Tak já patřil na fóru k těm, co se postavili za Zolikka. Díval jsem se totiž pouze na časy, které tam hráči vypisovali. Dnes po společném sledování celých hltv musím změnit názor. Teď už se musím přiklonit k názoru, že v důkazech jsou jasné WH situace. A je jich až moc na dvě mapy.

maniacsnake: Stane se, že někdo někdy dá nějakou haluz přes zeď, ale ty díry co dával jsou až moc přesné i na mě, člověka, který děruje skoro všechno. U hodně situaci věděl přesnou pozici hráče, kterého neviděl. Jsem pro zrušení admin práv a BAN na servery.


 

A i když Zolikk - MEDIK udělal kus dobré práce jako admin i jako redaktor (Medik Radí), nezbývá než se s ním jako adminem a hráčem rozloučit. Tímto dostává permanentní BAN na všechny Gamester Trustnet servery. Pro zájemce dodáváme i HLTV a časy. Kebab k nim napsal hodnocení, co se nám na situaci nezdálo http://www.gamester.cz/cs/cheaters-protected/115982.rar

O práva dnes ale nepřišel pouze Zolikk - MEDIK. Na W3M serveru aktivní Witch King si vysloužil za častou hru s VNT a také hojného využívání rady od mrtvých kamarádů na VNT pokárání a i jemu byla práva odebrána. Při pokračování v tomto stylu hry bude i jemu udělen BAN za nefér hru.

 

Jménem celého Gamester Admin Teamu se omlouvám všem, kteří tak dlouho museli čekat na rozhodnutí nebo cítili křivdu s předešlými rozhodnutími. 

 

  |   Tags:   |   Autor: Duska

Obrázek uživatele Anonym

doufam ze je to zanama


Obrázek uživatele ErrK

tak tak ....


Obrázek uživatele Anonym

Konecne se admin team vyjadřil a sem spokojen. Stale nechapu proc hraci witch king byla odebarna prava dyz csichni adminni sou celej den gamester vt tak mi nerikejte ze si ani jednou nepoardi ale tam se to vlastne muze ja sem zapomnel. A taky by me zajimalo jestli mate dukaz o tom ze witch pouzival vt pri hre v naky konkretni udalosti. Nejvic z admin teamu nachapu Kebaba ale to je jen muj nazor. Jeho menemni nazoru v pripadu zolik a tak dale. Myslim ze adminovi by se nemel menit mazor na cheaty podle toho kdo co pise. No nic doufam ze sotanu ban jako nano dyz vyjadrim sve myslenky:-*


Obrázek uživatele stipec

Netrpíš komplexem nekomunikativnosti?


Obrázek uživatele Anonym

tim fakt ne protoze na vnt sedim celej den:-)


Obrázek uživatele maniacsnake

Klidne si muzes prijit na vnt a uvidis jak to je.VNT neslouzi jen k serverum,ale hrajem tam i CW,mix. poker,wow,dotu atd.


Obrázek uživatele Anonym

Tak ja zkusim nekdy zajit ale me do o to ze na gamester serverech ho propagujete a pritom to je takazany do hry. ja vim ze vnt neni jen o radeni ale pride mi to zvlastni. My tam s witchem nanem leftym a spol hrajem tez napr stronghold, empire earth, call of duty a tak dale:-)


Obrázek uživatele Kebab

muzes tady odprisahnout, ze jste si nikdy v CSku pres vnt neradili?


Obrázek uživatele Anonym

ne nemuzu to bych nebyl cestny muz a ty muzes?


Obrázek uživatele Kebab

ja na vnt nechodim kdyz hraju, rusi me to...

a po tom co jsi ted napsal vysvetli svemu soukmenovci Witch Kingovi, ze nepotrebuju dukaz, kdyz mam vase priznani...


Obrázek uživatele Anonym

mas moje priznani ne jeho... jelikoz vetsinou umiram na konci kola a nebo dyz umru na zacatku tak du na net tak nemam cas nikomu radit


Obrázek uživatele Kebab

Kebab: "muzes tady odprisahnout, ze jste si nikdy v CSku pres vnt neradili?" (mnozne cislo neradili)

E.H. da Silva: "ne nemuzu to bych nebyl cestny muz a ty muzes?"

cili jsi potvrdil, ze jste si nekdy radili, pokud si odpovidal na otazku, kterou jsem ti polozil...


Obrázek uživatele Anonym

witchovi ale nikdo na w3 neradi nema rad dyz mu do toho mluvime. me to nekdy reknou klidne to priznam pro urychkleni hry...


Obrázek uživatele Kebab

tak jinak, kdyz se ti nelibi, ze mu byla odebrana prava za pouzivani vnt, nic to nezmeni na tom, ze ho nikdo nemel rad a choval se na serveru jako blbec, pritahl sem cheatera a sral vsechny kolem ;)


Obrázek uživatele Anonym

tak hulkena sem nepritah hulken sem prisel sasm od sebe a witch byl jedinej koho znal(takle to rika hulken a witc) tak nwm jestli to ty vis lip...dale byl to jeden z mala adminu ktery kickoval zarychlopalku coz naramne pacilo...


Obrázek uživatele Kebab

cili zneuzival prava, protoze kdyz je zbran povolena, neplati zadna pravidla pro jeji pouzivani...


Obrázek uživatele Anonym

ale pokud vim tak si nikdo nestezoval a hravalo se tam lip nez ted. hrali tam i admini dyz to delal a nikdo nic nerek...


Obrázek uživatele Anonym

a dyz ste ho teda nemeli radi proc ste mu avali prava?


Obrázek uživatele Witch king

Ze me nikdo nemel rad jo? :-D ty to asi vis ze vsech nejvic, kdyz na w3 ani nepachnes...


Obrázek uživatele DAcAN

ja jsem na W3 hodne casto (pod fake nickem) a vim co tam delas..navic jak pise kebab, dotahl jsi sem 3x usvedceneho cheatera, tahal jsi ho i na gamester trunaje a mixy, takze pomlc


Obrázek uživatele Witch king

A co teda delam spatnyho? vetsinou kdyz tam sem tak mam nervy, ze radsi nic nepisu ani nerikam...


Obrázek uživatele Anonym

muzu vedet koho i kdyz mi do toho nic neni?:-)


Obrázek uživatele Anonym

jediny kdy si radime tak sou cqw a mixy ale to je zas neco jineho...


Obrázek uživatele Duran_CZECH

Kebabe, mám to podobný jak ty, ale neříkej, že jsi nikdy nebyl ať už náhodou (např po CW) na Pubu s Vnt (a je jedno jeslti na VNT od gamesteru nebo na jiných poskytovatelech) či na skype, TS nebo něčem podobném a neporadil sis s někým. To bych ti nevěřil ani já ;-)


Obrázek uživatele Kebab

temer nikdy, na vnt nechodim kdyz hraju


Obrázek uživatele Anonym

temer neni nikdy ze jo?....nebo se pletu:-D takze si ted priznal ze nekdy jo


Obrázek uživatele Kebab

nevyvracim to, protoze si nejsem jistej...nebudu tvrdit ze ne, kdyz si tim nejsem jistej...


Obrázek uživatele Anonym

nice ty. ja si myslim ze si proste v zivote kazdej nekdy nechal poradirt na csku...tot muj nazor


Obrázek uživatele zexen

a kde je tu rec o radeni v csku? :D:D


Obrázek uživatele (S)iDi

a ty seš kdo??


Obrázek uživatele Anonym

hrac cs1.6:-D zatim nemam jeden nick mam jich spoustu:-D


Obrázek uživatele zexen

A ako bude s admin teamom?kto ich nahradi?


Obrázek uživatele Kebab

nikdo, zatim nove adminy nepotrebujeme...mozna se bude nekdo nabirat po pristim vyhodnoceni admin statistik, coz by mohlo byt nekdy v pulce listopadu


Obrázek uživatele jezus

ja to rikal po tom prvnim hltv od prvniho prispevku od maia.. bylo tam jasne wh.. nesmyslny fragy zkousel.. nejvic me dostalo,ze kdyz jsem zolikovi poslal SZ s mym vyjadrenim... jeho reakce me fakt dostala.. : nikdy ban nedostanu,na to jsem moc velkej frajer.. :D asi tak

jenom se divim,ze to trvalo tak dlouho


Obrázek uživatele Duska

vazlo to na mě, a stejně tak jsem to tentokrat odstartoval po domluvě s kebabem.. ale bud jsem vždy neměl čas na to koukat, nebo náladu..


Obrázek uživatele jay

To tu říkal téměř každý nezaujatý člověk :D No jo, je to frajer :)


Obrázek uživatele LeBaux

mohli ste spravit nejake movie, ako robievam ja... co sa tyka toho hltv, ja som pozeral nejaky matros, ale zjavne asi nie toto.


Obrázek uživatele Duska

původně jsem chtěl movie udělat, ale po reinstalu včerejším winu musim vše instalovat a už na to nemám sílů. kdo se k tomu odváží jen ať si poslouží.


Obrázek uživatele meji

Kdyby něco, mám v záloze pár situací (jak třeba utíká před granátem kterej nemůže vidět atp.), ale střihat to nebudu. Popravdě, potom co žolík dostal 7 denní ban za vnt jsem už začal pochybovat o úrovni vedení/admin týmu na gamesteru, protože těch průkaznej dem tady bylo dost a dost ...


Obrázek uživatele Majaaczek

Ja jsem tu situaci nevidel, ale to bys mohl dat ban za WH i mne, kdyz zdrham pred heckem, ktery nevidim.. Pokud vim, ze tam je hrac, tak od nej muzu ocekavat hecko..


Obrázek uživatele ^bEnQo

ako napisal Rusman -> dufam, ze to tymto skonci a dalej sa tym nebude Gamester zaoberat... aj ked skoda... Zolikk bol z mojho pohladu pohodak :/


Obrázek uživatele PetaCZ

Tak prvni demo bylo jeste takove "normalni"

Ale hned ta prvni situace 2:20 v b.dem je opravdu hodne zvlastni. Zkusil jsem si kvuli tomu i zmenit rozliseni, jestli dotycneho hrace uvidim. Mozna tam trochu videt je, ale to premireni nahoru je proste divny, kdyz mi dole pobiha hrac, tak se preci nepodivam jen tak ze srandy nahory.


Obrázek uživatele dw4rF_cz

k tomu Kebabovi - co je gamester VNT, a že já tam chodim často, kebaba jsem tam ani jednou neviděl. Já tam zajdu rád, abych svýma výlevama neotravoval ve hře... a ne, neradíme si, kecáme prostě o hovadinách, používáme Voice Changer, děláme si srandu, smějeme se, nadáváme si, prostě gamester VNT, kdo nezažil, neví :-D

jinak, k Zolikkovi, mrzí mě to, měl sem ho za pohodáře, mně osobně se některý časy taky nezdály, psal sem to k tomu na forum do topicu, ale po tom jaký z toho vzešel flame jsem se tam na jakýkoli komentování vysral. Navíc nejsem žádný ultimate cheat hunter, tak sme závěr nechal na lepších, a tady je. Ale byl uznán vinným, a stejně jako ostatní co cheaty měli, dostanou ban, to je celý...


Obrázek uživatele Anonym

dobre ja ti verim(my tady delame to samy:-D:-D)(av voice changer to je dobrej programek:-D) ale jak psal duran neni jen jeden server vnt sou jich spousty ja tady ale nechci aby kebabovi byly odebarana prava(je to dobry admin...timto bych se mu chtel omluvit jestli ho minule prispevky ho nak urazili) a chtel bych to uz ukoncit a na zaver pisnicky pro hezky den: http://www.youtube.com/watch?v=1rPe0BtYvTA


Obrázek uživatele Stewie

Nevidel som ani jedno demo alebo HLTV z kauze Zolikk-6.zmysel, tak nehodnotim, ale som si isty ze tym adminov rozhodol spravne a dufam, ze tymto je zalezitost uzavreta a nebude sa tu okolo toho uz virit voda.

Ale ak by niekto urobil bauerlike video s podobnymi komentarmi, rad by som si to pozrel.


Obrázek uživatele stipec

-.- "bauerlike"


Obrázek uživatele Stewie

myslim ze slovo "bauerlike" uplne vystihuje to co som mal na mysli :)


Obrázek uživatele Duran_CZECH

50. post, docela slušné na to, že to tu je necelých 12h


Obrázek uživatele jelen

Zaujímavé,... predsa len nie som ešte "starý" na rozoznávanie cheaterov, lebo po tej diskutabilne-vyflamovanej téme som si to začínal myslieť?!


Obrázek uživatele ^bEnQo

Tymto padom tu mozu zase hrat "mAio" a "iOio" ;)


Obrázek uživatele gemkio

sem zvedav jestli se tu ukazou, pac to sou dobri hraci a rad sem s nima hraval,jinac dost me mrzi jak se to tu zas bouri a hada...


Obrázek uživatele ^bEnQo

asi tak... skoda, ze sa niekolko rocne/mesacne kamaratstva posrali, kvoli jednej blbej zalezitosti... :(


Obrázek uživatele ghost3r

no nemam slov...:D:D:D, tohle vam fakt staci na to poznat wallhack? Zolikk mas u me velkej obdiv, vazne velkej, takhle hrat s WHckem ses borec, 99,9% opatrnosti..:D, tak si zrovna rikam, jestli jste opravdu odebrali prava spravnym, protoze ti ctyri CHH me dojali, vazne jo, nic dema poslu na expertyzu kamaradovi co se tim zabyva a sem zvedav co mi na to rekne, a jeste by me docela zajimalo jakej je nazor lebauxe, ten se mi totiz zda asi tak nejrozumejsi...


Obrázek uživatele Kebab

myslis ze my se tim nezabyvame? myslis, ze jsme admini na hovno, ze nepozname wallhack, ze by nam mela byt odebrana prava? prosim, navrhni to... za dobu myho adminovani jsem dal vic banu nez kam sahaj tvoje matematicky znalosti a myslim, ze mame pravo posuzovat, jestli to wallhack byl nebo ne...


Obrázek uživatele ghost3r

moje matematicky znalosti vynech, dotykas se me osoby, coz je chovani tak 14tyho ditete, posuzovat samozrejme muzete a samozrejme se muzete i splest, sme jenom lidi, ale proste nechapu co vas konkretne na tech demach presvedcilo, napis mi prosim casy, ktere to byly... ja ty dema videl obe a cely jednou s WH a podruhe bez WH a proste kdyby ho mel, tak nehraje takhle ani nahodou...


Obrázek uživatele Kebab

ty se zase dotykas nasich chh schopnosti, coz se dotyka nas a je to chovani tak 14tileteho ditete...

casy mas vypsany v tom linku v clanku, kdyz si to stahnes, je tam textovy soubor s casy a popisky...


Obrázek uživatele zexen

nedali mu ban nahodou preto, lebo sa spoliehaju na svoj nazor a ak ty alebo tvoj kamarat povedia "WHckar sa takto nechova" tak to nic nezmeni, akurat tu bude mozno troooosicku flamu?


Obrázek uživatele Duska

poslat expertovi? :D
Sorry, ale není tam něco jako "asi měl"... Šli jsme do toho sledování s tím že uděláme závěr. Mohlo to dopadnou tak, že očistíme Zolikka, že to bude nerozhodné a odebereme mu práva, ale zrovna to byla ta třetí možnost, kdy tam do byl do očí bijící wallhack.

A jestli ty jsi to tam neviděl, tak mě tvůj názol laika nezajímá


Obrázek uživatele ghost3r

me proste udivuje, ze vam tyhle dve staci k poznani WH, ty vase jak ste napsali godlike reflexi, mohli by klidne zpusobeny ex_interpem(jako oldschooleri, urcite vite na co tenhle prikaz slouzi),strasne moc lidi bylo slyset, ktery dal, na radaru mizi tecky, tak je jasny, ze tam asi nekde bude enemy... nevim ¨, tohle je muj posledni prispevek, stejne to nikoho nezajima :D, ale zamyslete se nad tim jeste jednou...


Obrázek uživatele Kebab

dve veci? to nebyly dve veci, tak uz se prosim nevyjadruj, ex_interpe....


Obrázek uživatele ghost3r

spatne sem to podal:D, melo byt jako dve dema


Obrázek uživatele Kebab

u jinych cheateru staci jedno kolo k poznani wh...


Obrázek uživatele Duska

uvědomuješ si množství časů ze DVOU hltv? to je ti "málo" .? A taky to, že to jsou časy s WH situací? U dalších 20ti časů jsme si řekli: OK, to by nějak mohl tušit.


Obrázek uživatele LeBaux

_____/


Obrázek uživatele granwell

,,,,,,,.-./________


Obrázek uživatele Anonym

ok takze neviem ako je to s nim ci ma alebo nie ale chcem povedat ze nepodporujem vase zmyslanie a nasledne kroky.Cize situacia - niekto povie ze hrac XY je cheater a postupne si to zacnu mysliet vsetci a len zato ze niekto povie "on je cheater" tak sa to zacne riesit a robite s toho vedu do pyce ale nikdy vas nenapadlo ze ten hrac XY je proste taky dobry ? to ked vas niekto stale dava,je od vas LEPSI , to hned znamena ze je cheater,zacnete ho riesit ? a po "urputnom" skumani "materialov" sa rozhodnete ze na 100% ma ? tak s tymto mi chodte do pice kokoti (s sprepacenim,rozhorcenie je velke...) A este kokot admin ked ako sebaisto nemyslenec si dovoli povedat "on na 100% ma" ... tak sa zamyslite na sebou a nad tym ze aj admini su niekedy poriadne lamy...dakujem


Obrázek uživatele granwell

a ty si zas kto preboha? ten NIEKTO (mAio) s tym prisiel , ze by si to mohli admini pozriet. netvrdil ze ma 100% wh , iba mu prisiel podozrivy co moze hocikto prist hocikomu , neni to zakazane. admini to pozreli a uzavreli to ako WH tak nepis bullshity. hovno o tom vies a este vacsie hovna trepes.


Obrázek uživatele GrAnAt

granwell to si vystihol :)


Obrázek uživatele jezus

a do nej!


Obrázek uživatele Duska

tvoje citace:neviem ako je to s nim ci ma alebo nie...

Tím pádem co to plácáš? Zůstalo to otevřené, ted jsme na to sedli a prošli spoustu materiálu, abychom se ujistili v názoru. A to dokonce i Kebab, který se snažil Zolikkovi věřit, protože jak řekl, tak ho má rád jako kamaráda.

Bohužel i on musel po tom co viděl uznat, že prostě cheatoval.


Obrázek uživatele Anonym

Nebo nemel jinou moznost co... Hlavne ze je to vyresene, za chvili to vysumi a bude konecne klid...


Obrázek uživatele Sairus_Virus

Poslouchas(Přečti si co tu pišeš za hovna) snazis se vytvorit basnicke souzneni slov aby to vypadalo inteligentne ale za vsim stojim jenom uplne nic (prazdno)Dělas tu z toho to servru frasku kde hrjou jenom sami dementi a lamy! Nerikem ze jinde na jinem servru muzou byt admin 14 lety kluk ale na gamesteru se na adminy ve vetsi mire stezovat neda !! delaji praci na 110% tak bych si odpustil narazet na jejich praci delaji pro server maximum co jsi pro neho udelal ty ??(Ja taky jsem pro neho neudelal nic), ale aspon tu nikoho neurazim a nekritizuju jeho praci udelas to lepe hmm tak se ukaz a dokaz ze nebudes tzv.lama jak tu nazivas ostatni!!! Kecy prdy bedary kamarade mluvit a kritizovat umi uplne kazdy ale postavit se k dane veci celem to nee bo u toho se musi myslet a to mnohe nebavi !!


Obrázek uživatele jay

Nebude nejake Zolikkovo vyjadreni? To mi tu celkem chybi :)


Obrázek uživatele jezus

asi tak.. taky jsem si rikal,jestli ma jeste tu moznost semka napsat.. nebo jestli ma ban i na foru... ale vzij se do jeho situace.. jaky machry tu delal.. :D ja bych se tu uz neukazal,kvuli tomu jak bych se stydel


Obrázek uživatele jezus

a ted jsem na foru koukal do SZ.. a uz asi i na foru ma ban.. ptz nick je anonymous a neni registrovany


Obrázek uživatele Duska

psat muze, dostal ban pouze na servery


Obrázek uživatele PetaCZ

Ucty jsem mu na jeho zadost zrusil.


Obrázek uživatele ^bEnQo

A vyjadril sa k tomu nejako ? Priznal sa, alebo to poprel ?


Obrázek uživatele Duska

popřel


Obrázek uživatele jay

No prave proto, jaky delal machry, bych chtel videt, co by tu zkousel :) Myslim, ze bych se dost nasmal... Nebo treba jestli nemate nekdo aspon nejake zprostredkovane vyjadreni, bylo by to fajn :) Se studem asi problem mit nebude, vsak je to hustokrutor zolikk :D


Obrázek uživatele Django

Nechapem co sa tu tolko riesi za jedno WH,ak ho teda mal a zhodli sa na tom niekolky admini tak ho asi mal,viem ze Kebab je totalny curacek ale ako admin sa podla mna vyzna a viem ze sa vyzna ja Duska alebo Rum a teraz ciste hipoteticky keby som bol admin ja davam bany aj za to ze sa v ritiach skrabete tak to tu uz tolko nerieste lebo WH je vazny precin v CS


Obrázek uživatele pRASor_______

Admin a WH.....NATŘÍT NA ZELENO A HODIT DO KOPŘIV! mě samotému byl vždycky divný, ty jeho díry a to že vždy věděl kde kdo je....ale byl admin, netroufal jsem si na to upozornit.... :)


Obrázek uživatele Fony.usa

co dodat warhamre Zolikk-MEDIK :D snad len tolko ze aky som bol ja admin tak som aspon necheatoval

PS: pozrel som si demo a nezbyva nez souhlasit | odomna by mal ban uz po prvych situaciach

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
aim_sk_galil_famas
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_mini_dust2_winter
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
awp_ruins
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 17 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.